UPDATE #NOW

Επίθεση με βιτριόλι - Ολόκληρη η απολογία της Έφης Κακαράντζουλα: «Ήθελα να πονέσει η Ιωάννα, όπως πόνεσε και εμένα η ψυχή μου»


14 Οκτωβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι - Ολόκληρη η απολογία της Έφης Κακαράντζουλα: «Ήθελα να πονέσει η Ιωάννα, όπως πόνεσε και εμένα η ψυχή μου»

Ψυχρή και κυνική ήταν η Εφη Κακαράντζουλα στην απολογία της σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες έκανε την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πεπεισμένη ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε μπει στη ζωή του 40χρονου Νώντα εξακολουθεί να είναι η Εφη Κακαράντζουλα, η κατηγορούμενη για την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Μάλιστα στην απολογία της ανέφερε πως ήθελε να εκδικηθεί την Ιωάννα γιατί: «Ήθελα να πονέσει, όπως πόνεσε κι εμένα η ψυχή μου». Ετσι απάντησε όταν ο εισαγγελέας τη ρώτησε για ποιο λόγο περιέλουσε με βιτριόλι την 35χρονη Ιωάννα, καταστρέφοντας για πάντα το πρόσωπό της.

Εισαγγελέας: Γιατί δεν της το ρίξατε τα πόδια.

Κατηγορούμενη: Δεν σημάδεψα τα πόδια. Πήγα να το ρίξω στην αριστερή πλευρά. Αλλά εκείνη όταν αντιλήφθηκε την παρουσία μου γύρισε.

Εισαγγελέας: Θέλατε να της προκαλέσετε ζημιά για να μην είναι όμορφη;

Κατηγορούμενη: Ηθελα να πονέσει όπως πόνεσε κι εμένα η ψυχή μου

Κλείνοντας πάντως την απολογία της η Εφη Κακαράντζουλα θέλησε να …καθησυχάσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου που, όπως είχε πει στην κατάθεσή της, φοβόταν πως μπορεί να επιδιώξει να αποτελειώσει το έγκλημά της όταν βγει από τη φυλακή. Τα λόγια της ωστόσο προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας.

Κατηγορούμενη: Θέλω να διαβεβαιώσω την Ιωάννα ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται.


Αδελφός θύματος: Μας έπεισε το φίδι.

Κατηγορούμενη: Δεν πρόκειται να ξανακάνω την ίδια πράξη. Και να ζητήσω ειλικρινή συγγνώμη από όλους πως δεν πρόκειται να της ξανακάνω κακό. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: reader/ eurokinissi