UPDATE #NOW

Ποιος Mr. Big; Η Carrie Bradshaw φιλιέται με άλλον και οι fans έχουμε διχαστεί


Κλέλια Φατούρου

22 Οκτωβρίου 2021

Ποιος Mr. Big; Η Carrie Bradshaw φιλιέται με άλλον και οι fans έχουμε διχαστεί

Όλο και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Mr. Big να είναι απών από τη ζωή της Carrie Bradshaw στη σειρά-sequel, And Just Like That.

Πριν από λίγες μέρες, είδαμε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, εκεί ολοκληρώθηκε η σειρά το 2004, όταν ο Mr. Big πήγε να τη βρει για να της πει ότι είναι η μία και μοναδική, ενώ εκείνη εγκατέλειπε τον Ρώσο Αλεξάντρ Πετρόφσκι, για τον οποίο μετακόμισε στη Γαλλία. Οι νέες φωτογραφίες δείχνουν το ζευγάρι να βρίσκεται σε μία γέφυρα, με την Carrie να σκορπά στάχτες από ένα κουτί.

Και οι fans, ευλόγως, αναρωτήθηκαν για το αν οι στάχτες είναι του Big (και αν εκείνος υπάρχει στη σειρά ως ανάμνηση, μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον) ή αν ήταν φόρος τιμής στον ηθοποιό Willie Garson, που υποδυόταν τον κολλητό της Stanford στη σειρά και πέθανε πολύ πρόσφατα.

Και πάνω που είπαμε να αφήσουμε τις εικασίες και να περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο, που ξεκινά η σειρά, νέες φωτογραφίες μας επιβεβαιώνουν αυτό που φοβόμασταν. Η Carrie φιλιέται με έναν γοητευτικό άντρα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, που είναι ο Jon Tenney. Και εμείς μόλις χάσαμε τον μεγαλύτερο έρωτα που έχουμε δει σε σειρά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποιο σενάριο θα προτιμούσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να δούμε την εξέλιξη αυτής της σχέσης μέσα στο χρόνια. Αν έχει προσαρμοστεί στο σήμερα, αν παραμένουν ερωτευμένοι, αν νίκησαν τον χρόνο τέλος πάντων. Κάποιοι fans στο Twitter δεν θα ήθελαν να τους δουν χωρισμένους, άλλοι θα ήθελαν να δουν το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Carrie κι εγώ είμαι διχασμένη. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ ένα ρεαλιστικό τέλος (πόσο παθιασμένοι να είναι μετά από 25 χρόνια), αλλά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για τον θάνατο του John Preston. Ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω την απουσία της Samantha Jones.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/gettyimages/enews