Πώς θα καταλάβετε ποιος αγνοεί το follow request σας στο Instagram

The Jennettes
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

Όσο κι αν θέλετε να βγάλετε τον influencer που κρύβετε μέσα σας, σίγουρα έχει χρειαστεί να κάνετε follow ένα ιδιωτικό προφίλ στο Instagram. Να ζητήσετε, δηλαδή, έγκριση – ξέρουμε, αδιανόητο. Αλλά αναγκαίο. Ίσως μία νέα γνωριμία να μην αισθάνεται τόσο άνετα, ίσως πρόκειται για γνωστούς λογαριασμούς που, για δικούς τους λόγους, αποφάσισαν να κλειδώσουν τις αναρτήσεις τους και να τις κρατήσουν για λίγους και εκλεκτούς.

Στέλνετε το αίτημά σας, λοιπόν, επιστρέφοντας σε εποχές Facebook, και περιμένετε. Και ξέρετε ότι θα το δουν. Είτε θα το δεχτούν, είτε θα το απορρίψουν, είτε θα το αφήσουν εκεί, να υπάρχει. Αν κάνουν το πρώτο, θα το μάθετε. Για τα δύο τελευταία, ωστόσο, δεν θα να ενημερωθείτε. 

Υπάρχει τρόπος να καταλάβετε αν κάποιος απλώς σας αγνοεί, χωρίς να μπαίνετε στο προφίλ του κάθε μέρα.

Πριν κάνετε οτιδήποτε, αναρωτηθείτε: «Θέλω όντως να ξέρω;». Γιατί η άγνοια, πολλές φορές είναι δύναμη. 

Προκειμένου να δείτε τη λίστα με τα αιτήματα που έχετε στείλει, θα πάτε στις ρυθμίσεις. Κανονικά, μπαίνετε στο προφίλ σας, κάνετε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές, επιλέγετε «Ρυθμίσεις» (Settings) κι από εκεί την «Ασφάλεια» (Security). Έπειτα, πηγαίνετε στην «Πρόσβαση Δεδομένων» (Access Data), όπου βρίσκονται τα πάντα.

Με λίγο scrolling, θα φτάσετε στη λίστα των αιτημάτων που παραμένουν για έγκριση. Το επιλέγετε και, αν δείτε ότι κάποιος σας αγνοεί, απλώς ακυρώστε το αίτημά σας. Και πολύ ασχοληθήκατε.