UPDATE #NOW

Η Barbie της Margot Robbie βρήκε το ταίρι της: Είστε έτοιμοι για τον Ryan Gosling ως Ken;


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2021

Η Barbie της Margot Robbie βρήκε το ταίρι της: Είστε έτοιμοι για τον Ryan Gosling ως Ken;

Η Barbie της Margot Robbie βρήκε τον Ken της και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Πώς θα ήταν η Barbie το 2021, αν έπαιρνε ζωή; Ξέρουμε ότι θα έμοιαζε πολύ στη Margot Robbie, και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που πήρε τον ρόλο. Αυτό όμως που μας κάνει να αδημονούμε για το αποτέλεσμα είναι η σκηνοθεσία της Greta Gerwig. 

Ένα από τα μεγαλύτερα φεμινιστικά σύμβολα της γενιάς της και η δημιουργός ταινιών που έχουμε λατρέψει. Περιμένουμε πολλά από τη γυναίκα που κατάφερε να εκμοντερνίσει τις Μικρές Κυρίες και να δώσει τη δική της πινελιά, αν και μιλάμε για ένα, ούτως ή άλλως, πρωτοποριακό βιβλίο που γράφτηκε το 1868.

Εδώ και έναν χρόνο περίπου, ξέρουμε την πρωταγωνίστρια της ταινίας Barbie και τη σκηνοθέτιδα. Λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν υπάρξει μέχρι τώρα. Αυτό όμως που δεν είχαμε σκεφτεί είναι η ύπαρξη του Ken. Από ό,τι φαίνεται, θα υπάρξει και παρτενέρ της πιο γνωστής κούκλας και η επιλογή είναι καλύτερη από ότι θα φανταζόμασταν.

Σε περίπτωση που πεθυμήσατε λίγο Ryan Gosling στη μεγάλη οθόνη και θα θέλατε να τον δείτε με τζελ στα μαλλιά και αψεγάδιαστους κοιλιακούς, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας (εκτός αν μας εκπλήξει εντελώς η Gerwig). Αν και οι φήμες ήθελαν τον Ryan Gosling να αρνείται τον ρόλο λόγω έλλειψης χρόνου, όλα δείχνουν ότι συμφώνησε με τη Warner Bros και ετοιμάζεται για τα γυρίσματα, που θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή το 2022. Το σενάριο υπογράφουν οι πρώην σύντροφοι Greta Gerwig και Noah Baumbach, επομένως ξέρουμε ότι δεν θα δούμε την αναμενόμενη ιστορία της Barbie και του Ken.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/margotrobbie.official