UPDATE #NOW

Ξεχάστε τα ζώδια: Ο Noodle προβλέπει πώς θα πάει η μέρα σας


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2021

Ξεχάστε τα ζώδια: Ο Noodle προβλέπει πώς θα πάει η μέρα σας

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε, όταν ξυπνάτε το πρωί. Ξέρουμε ότι παίρνετε το smartphone στο χέρι, αλλά τι κοιτάτε πρώτα; Κάποιοι, για παράδειγμα, βλέπουν τον καιρό. Άλλοι, μπαίνουν στο Instagram και απαντούν σε μηνύματα. Κι οι TikTokers επισκέπτονται το προφίλ του Noodle, ενός 13χρονου pug που αποφασίζει πώς θα πάει η μέρα μας.

Ο ιδιοκτήτης του, Jonathan Graziano, ξεκινά τα βίντεο χαϊδεύοντας την κοιλίτσα του Noodle. Έπειτα, τον γυρίζει και τον βάζει να σταθεί όρθιος. Αν ο (ηλικιωμένος) σκυλάκος καταφέρει να μείνει σε αυτήν τη θέση, η μέρα είναι καλή. Αν όχι, απλώς ξαναξαπλώνει και τα πράγματα δε θα πάνε όπως ελπίζουμε.

@jongraz

happy Monday from Grandma’s house! 🦴🔮🦴 ##bonesday ##nobones ##mondaymotivation ##pug ##noodletok

♬ original sound - Jonathan

Ο Noodle έχει 3,8 εκατομμύρια followers αυτήν τη στιγμή, ενώ οι αναρτήσεις του έχουν συγκεντρώσει 37,7 εκατομμύρια likes, συνολικά. Είναι #teamEdward στο Twilight, δεν του αρέσει ο Jacob και είναι καταπληκτικός.

@jongraz

I think we all saw this one coming 🦴🔮 ##nobones ##bones ##pug ##noodletok

♬ original sound - Jonathan

Ο Graziano έχει δώσει συνεντεύξεις, μίλησε ακόμη και στους New York Times για τη δημοτικότητά του. Δίνει, άλλωστε, σε όλους έναν λόγο να γελάσουν – έστω και λίγο.

@jongraz

we…are not worthy ##pug ##adoptdontshop ##nobones ##noodletok

♬ original sound - Jonathan

Αν δεν ξυπνάτε με όρεξη το πρωί, μπείτε στο προφίλ του κι αφήστε τον να σας φτιάξει τη μέρα. 

jenny.gr

TAGS