UPDATE #NOW

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του The Crown που αποδεικνύει την ανατριχιαστική ομοιότητα της Elizabeth Debicki με την Diana


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2021

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του The Crown που αποδεικνύει την ανατριχιαστική ομοιότητα της Elizabeth Debicki με την Diana

Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου του The Crown αποδεικνύει ότι η Elizabeth Debicki ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον ρόλο.

Αν υπάρχει κάτι που ικανοποιεί την περιέργειά μας για την επιστροφή των σειρών που αγαπάμε (βλ. Sex and the City και The Crown), είναι οι φωτογραφίες που διαρρέουν από τα γυρίσματα. Ο 5ος κύκλος της royal σειράς ξεκίνησε γυρίσματα τον περασμένο Ιούλιο και ξέρουμε ότι θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη τον Νοέμβριο του 2022. 

Οι νέες φωτογραφίες μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο, εφόσον η Elizabeth Debicki, που υποδύεται την Diana στις αρχές των 90s, είναι φτυστή. Και βάλε. Σε σημείο που το Twitter νόμιζε ότι έβλεπε μία παλιά φωτογραφία της Diana με το (γνωστό και ως revenge dress) μαύρο φόρεμα με τους χαμηλούς ώμους. Η Αυστραλιανή ηθοποιός είναι συγκλονιστικά ίδια και περιμένουμε να δούμε αν ισχύει το ίδιο και με την ερμηνεία της. 

«Το πνεύμα της πριγκίπισσας Diana, τα λόγια της και οι πράξεις της ζουν στις καρδιές πολλών. Είναι αληθινό προνόμιο και τιμή μου να συμμετέχω σε αυτήν την αριστοτεχνική σειρά, η οποία με είχε απολύτως καθηλώσει από το πρώτο επεισόδιο», είχε δηλώσει όταν ανέλαβε τον ρόλο, για τον 5ο και 6ο κύκλο. 

Το υπόλοιπο cast του 5ου κύκλου είναι εξίσου εντυπωσιακό. Η υπέροχη Imelda Staunton παίρνει τη σκυτάλη από την Olivia Colman (επίσης φτυστή με την Ελισάβετ, 30 χρόνια πριν, ενώ μας ενημέρωσε για το πότε επιστρέφει η σειρά, μέσα από ένα βίντεο.

Σε αυτή τη χρονική περίοδο, επικεντρωνόμαστε στους τριγμούς του ζευγαριού, στο διαζύγιό τους, (λογικά) στον θάνατο της Diana και φτάνουμε μέχρι τις αρχές του 2000, όπως μας ενημέρωσε ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan. Η αλήθεια είναι ότι ο Κάρολος δεν μοιάζει ιδιαίτερα με τον Dominic West, αλλά λατρεύουμε το ταλέντο του.

Πηγή φωτογραφίας: Twitter/FilmUpdates