UPDATE #NOW

Άνοιξε το Κοινωνικό Κομμωτήριο: Θα προσφέρει δωρεάν κούρεμα σε όσους το έχουν ανάγκη


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2021

Άνοιξε το Κοινωνικό Κομμωτήριο: Θα προσφέρει δωρεάν κούρεμα σε όσους το έχουν ανάγκη
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή δομή που προσφέρει δωρεάν κούρεμα και ξύρισμα σε άστεγους ανθρώπους

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε περισσότερο από ποτέ, ανάγκη να μάθουμε καλές ειδήσεις και η δημιουργία του Κοινωνικού Κομμωτηρίου είναι σίγουρα ένα ανέλπιστα αισιόδοξο νέο.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή δομή που προσφέρει δωρεάν κούρεμα και ξύρισμα σε άστεγους ανθρώπους αλλά και σε οικογένειες που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες στην καθημερινότητά τους.

Βρίσκεται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, δημιουργήθηκε με την ευγενική χορηγία του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων της L’Οréal Hellas (L’Οréal Professional Products) και ανταγωνίζεται τόσο σε αισθητική όσο και σε εξοπλισμό ένα σύγχρονο κομμωτήριο.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο. Είναι η πρώτη δομή του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που θα λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές κομμωτές σε συνεργασία με τον Αναστάσιο Σταυρόπουλο, γνωστό ως Anber, έναν επαγγελματία κομμωτή, που έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο σε ανθρώπους που χρειάζονται φροντίδα και υποστήριξη.

Στόχος όλων όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία, είναι οι άνθρωποι αυτοί να μπορέσουν, στα χέρια των έμπειρων επαγγελματιών, να αισθανθούν το ενδιαφέρον και τη φροντίδα που έχουν ανάγκη στην καθημερινότητά τους.

Εάν είστε κομμωτής και θέλετε να συνεισφέρετε στην υπέροχη δράση, μπορείτε να μπείτε εδώ για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

Δείτε ακόμη: Lee Jeffries: 5 +1 πορτραίτα αστέγων που δίνουν τη συγκατάθεσή τους για κάθε λήψη