UPDATE #NOW

Δεν είναι αστείο, ο Christopher Walken κατέστρεψε αυθεντικό Banksy στη σειρά που πρωταγωνιστεί


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2021

Δεν είναι αστείο, ο Christopher Walken κατέστρεψε αυθεντικό Banksy στη σειρά που πρωταγωνιστεί

Αν βλέπατε κάποιο έργο του Banksy σ’ έναν τοίχο, τι θα κάνατε; Ο Christopher Walken, πάντως, κατέστρεψε ένα. Όχι επειδή δεν είχε τι να κάνει, αλλά για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τελευταίου επεισοδίου της σειράς που πρωταγωνιστεί. Δεν πήγε και τόσο καλά αυτό.

Το The Outlaws, είναι ένα δράμα που αποτελείται από έξι επεισόδια κι ασχολείται με μία ομάδα εγκληματιών που, στο πλαίσιο της κοινωνικής εργασίας που επέβαλε το δικαστήριο, ανανεώνουν μία γειτονιά του Bristol. Από εκεί κατάγεται και ο διάσημος street artist, ο οποίος ζωγράφισε έναν αρουραίο με ένα σπρέι στο χέρι. Από πάνω, η βρισκόταν η υπογραφή του.

Στο τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, το οποίο προβλήθηκε στο BBC στις 10 Νοεμβρίου, βλέπουμε τον Frank (Christopher Walken) να καλύπτει το γκράφιτι με μπογιά. Ναι, έγινε για χάρη της σειράς. Όχι, δεν ήταν στα ψέματα.

Εκπρόσωπος της σειράς του BBC δήλωσε τα εξής: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το έργο στο τέλος των Outlaws ήταν πράγματι ένας αυθεντικός Banksy και ότι ο Cristopher Walken το κάλυψε με μπογιά κατά τη διάρκεια της σκηνής, καταστρέφοντάς το ολοκληρωτικά».

 

Διαβάστε ακόμη: O Banksy δουλεύει από το σπίτι και φέρνει την street art στο μπάνιο του

TAGS