UPDATE #NOW

Μπορείς να αγοράσεις κάλτσες που θα ζεστάνουν αστέγους


14 Νοεμβρίου 2021

Μπορείς να αγοράσεις κάλτσες που θα ζεστάνουν αστέγους

Ένα νεογέννητο εγχείρημα βασισμένο στη λογική του «buy one, give one» μόλις έχει ξεκινήσει στην Αθήνα και δωρίζει κάλτσες στους άστεγους συνανθρώπους μας.

Kι αν τα πόδια σου έφταναν για να ζεστάνουν έναν ακόμα άνθρωπο; Έναν άνθρωπο που ποτέ δεν θα γνωρίσεις; Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο Ηλίας Γρηγορίου, η αδερφή του Γεωργία Γρηγορίου και η γυναίκα του Κατερίνα Μαναρώλη αποφάσισαν να δώσουν απάντηση στην παραπάνω ερώτηση. Και να την φέρουν από το φάσμα του φαντασιακού στο χώρο της πράξης.

Sisters and Brothers

Η νεογέννητη εταιρεία τους, «Sis and Bro» όχι μόνο προδίδει την οικογενειακή αφετηρία αυτού του εγχειρήματος αλλά κυρίως παραπέμπει στην συγγένεια με τον ‘Αλλο που προωθεί μια μικρή χειρονομία ανθρωπιάς. Γιατί ο Ηλίας, η Γεωργία και η Κατερίνα αποφάσισαν να ‘τρέξουν’ μια εταιρεία που προμηθεύει τους άστεγους «αδερφούς» μας εκεί έξω με ένα ζευγάρι κάλτσες, για κάθε ένα ζευγάρι που πωλείται στο e – shop τους.

Πώς ξεκίνησαν όλα

«Η σκέψη μας βασίζεται στη λογική του buy one – share one. Η κάθε αγορά μεταφράζεται αυτομάτως σε προσφορά στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη» εξηγεί ο Ηλίας, ο ένας εκ της τριμελούς ομάδας πίσω από το brand. Και οι τρεις τους, επαναπατρισμένοι Έλληνες του εξωτερικού – από εντελώς διαφορετικές εργασιακές καταβολές με την σημερινή τους απασχόληση – μπήκαν, χωρίς πολλές περιστροφές, στο χτίσιμο μιας υγιούς επιχείρησης με κοινωνικό πρόσημο. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.