UPDATE #NOW

The Idol: Ο The Weeknd ετοιμάζει σειρά για το HBO και το cast θα σας εντυπωσιάσει


Κλέλια Φατούρου

23 Νοεμβρίου 2021

The Idol: Ο The Weeknd ετοιμάζει σειρά για το HBO και το cast θα σας εντυπωσιάσει

Ο The Weeknd αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο και αυτό το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.

Ακούμε εδώ και μήνες τη σειρά που ετοιμάζει ο The Weeknd, στην οποία θα είναι συν-δημιουργός, παραγωγός αλλά και ο πρωταγωνιστής. Το The Idol θα αποτελείται από 6 επεισόδια και έχει ήδη κλείσει ένα cast φωτιά.

Η πλοκή της σειράς επικεντρώνεται σε έναν γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη μίας σύγχρονης αίρεσης, ο οποίος δημιουργεί μία περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο pop idol. Η συμπρωταγωνίστριά του θα είναι η Lily-Rose Depp και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Amy Seimetz. Και μόλις προστέθηκαν 7 νέα πρόσωπα.

Η Suzanna Son, ο Steve Zissis και ο Αυστραλός τραγουδιστής Troye Sivan θα εμφανιστούν σε όλα τα επεισόδια. Οι Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren και Anne Heche θα κάνουν το πέρασμά τους. «Όταν ο πολυτάλαντος Abel Tesfaye (το πραγματικό όνομα του The Weeknd) μας έφερε το The Idol, ήταν ξεκάθαρη η ματιά του στην αίρεση της μουσικής βιομηχανίας και ήταν σίγουρα κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στο HBO», σημείωσε η αντιπρόεδρος του Προγράμματος του HBO, Francesca Orsi. «Όταν η Amy Seimetz ένωσε τις δυνάμεις της με τον Joe Epstein (θα γράψει το σενάριο), ήταν σαν να πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο».

Να πούμε ωστόσο ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο The Weeknd ξεδιπλώνει το υποκριτικό του ταλέντο. Έχει εμφανιστεί στο Uncut Gems, που έφτασε μέχρι τα Όσκαρ και έχει δανείσει τη φωνή του σε ένα επεισόδιο του American Dad.

Πηγή φωτογραφίας: HBO

TAGS