UPDATE #NOW

Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε


The Jennettes

6 Δεκεμβρίου 2021

Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

Η Ευγενία Δημητροπούλου έκανε το όνειρό της πραγματικότητα -και εμάς να ελπίζουμε σε έναν λίγο καλύτερο κόσμο. Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε και το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία τρυφερή φωτογραφία.

Στο post ποζάρει αγκαλιά με τη κόρη της και στη λεζάντα γράφει: «Παναγιά μου, σε ευχαριστώ. Εδώ και λίγες ημέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!».

Η ίδια ήθελε πολύ να γίνει μητέρα, ενώ όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί».

Είναι πάντα ελπιδοφόρο να βλέπουμε ανθρώπους, και ειδικά διάσημους, να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα που έχουν στα social media για να περάσουν τόσο σπουδαία μηνύματα - που άλλωστε έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.  

Διαβάστε ακόμη: Πώς να διαλέξετε μολύβι φρυδιών; Τips για να βρείτε τη σωστή απόχρωση