UPDATE #NOW

Μήπως βάζετε λάθος τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Το viral video που δείχνει τον σωστό τρόπο


JTeam

10 Δεκεμβρίου 2021

Μήπως βάζετε λάθος τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Το viral video που δείχνει τον σωστό τρόπο
Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και όσοι δεν έχουμε μπει ακόμη σε γιορτινό mood, ήρθε η ώρα να βγάλουμε τις κούτες των στολιδιών και να λάβουμε δράση! Εάν η χειρότερη αποστολή και για σας είναι τα φωτάκια, ένα viral video έρχεται να σας λύσει τα χέρια.

Άλλοι φέτος ξεκινήσαμε νωρίς τους στολισμούς για να ξορκίσουμε την πανδημία και άλλοι δεν έχουμε καν στρώσει το σπίτι για να ζεστάνει ο χώρος και να υποδεχτεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι μπορεί να αποφεύγετε να στολίσετε γιατί η όλη διαδικασία θέλει χρόνο και τρόπο αλλά ένα viral video έρχεται να αναθεωρήσει τον τρόπο που σκεφτόσασταν μέχρι σήμερα.

Η πιο δύσκολη δουλειά στον στολισμό είναι όταν επιχειρούμε να στολίσουμε τα λαμπιόνια γιατί τις περισσότερες φορές το κάνουμε λάθος. Οι περισσότεροι κινούμαστε με βάση τα όσα έχουμε μάθει από τους γονείς μας και συνήθως ξεκινάμε να τα βάζουμε κυκλικά, από την κορυφή ή από τη βάση του δέντρου και γύρω- γύρω. Και κάπου εκεί πιάνουμε να τυλίγουμε μέχρι και τον εαυτό μας γύρω από το αριστούργημα μας!

Σύμφωνα με ένα έξυπνο κόλπο στο TikTok, το καλύτερο είναι να κρεμάσετε τα λαμπάκια κάθετα και όχι οριζόντια καθώς έτσι το κάθε φωτάκι δεν θα κρυφτεί μέσα στο δέντρο ενώ ένα ακόμη μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε λιγότερα. Αφού ξεκινήσετε λοιπόν από την κορυφή, συνεχίστε κάθετα προς τα κάτω και επαναλάβετε τη διαδικασία, αφήνοντας περιθώριο ανάμεσα στην κάθε σειρά με τα φωτάκια.

@lizlovery

Wow what a difference this made! Thank you @mrsclarehoops ! 🎄 ##HolidayVibes ##christmas ##holidaydecor ##homedecor ##decortips ##IntroVideo ##hometips

♬ O, Christmas Tree - Christmas

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να στολίσετε πιο εύκολα και το κάθε κλαδί ενώ αυτός ο τρόπος θα σας βοηθήσει περισσότερο και στο ξεστόλισμα. Μήπως ήρθε η ώρα να βγάλετε από την αποθήκη όλα σας τα στολίδια και τα φωτάκια και να δοκιμάσετε το κόλπο;

Δείτε ακόμη: 12 τρόποι για να διακοσμήσετε τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια