UPDATE #NOW

Τέλος από τους «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από καταγγελία εναντίον του για διαρροή ροζ βίντεο


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2021

stathispanagiotopoulos
Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μια καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με την οποία πρώην σύντροφος του τον κατηγορεί για τη διαρροή βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου

Μια καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των «Ραδιο Αρβύλα» έκανε τον κύκλο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο παρουσιαστής της ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα» δημοσίευσε στο διαδίκτυο ροζ βίντεο της πρώην συντρόφου χωρίς την συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο κείμενο που έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο, έγινε καταγγελία στην αστυνομία από την κοπέλα και το υλικό «κατέβηκε» μετά από αίτημα της καταγγέλλουσας.

Αναλυτικά η καταγγελία, όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο: «Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό της περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε. Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση εκείνος την προσέγγισε ερωτικά με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση τον τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν τρία βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου στις 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε την σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρους του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Επιπλέον σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει έως σήμερα. Ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση επικοινώνησε μαζί της, εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει την μήνυση εις βάρος του.

Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να την βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι θα ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλη σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν από 15 ημέρες και δεν θέλει αν έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη, ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από την δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και τρία χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Η τοποθέτηση των «Ράδιο Αρβύλα» - Εκτός εκπομπής

Οι «Ράδιο Αρβύλα» στην έναρξη της σημερινής (13/12) εκπομπής τοποθετήθηκαν επί του θέματος και γνωστοποίησαν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι πλέον εκτός εκπομπής, μετά τις καταγγελίες.

«Είναι δύσκολη μέρα, είναι δυσάρεστη, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Είμαστε σε σύγχυση. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι εδώ από δω και πέρα.

Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη να του υπενθυμίσω να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα ντεκόρ, αλλά μιλούσε σαν κάτι να είχε γίνει. Μου είπε ότι στα social media υπάρχει ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Στάθης έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε σαν άνθρωποι σαν εκπομπή, τα μισούμε και τα πολεμάμε. Έκανε κάτι σε μια κοπέλα. Δεν έχει σημασία θα το μάθετε. Το έκανε αυτό χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας, κάτι φωτογραφίες της και βρίσκονται στα δικαστήρια.

Είπαμε δεν γίνεται να συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό και να μην μας έχει πει τίποτα. Ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για τα γνωστά του διαδικτύου. Μιλήσαμε και μας είπε ότι όντως συμβαίνει αυτό. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Μιλήσαμε μετά και είπαμε ότι θα διακόψουμε τη συνεργασία μας και δεν γίνεται να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου. Του εξέφρασα τον θυμό μου, γιατί δεν μας ενημέρωσε και μας αφορά όλους, κάτι τόσο σοβαρό. Νιώθουμε στεναχωρημένοι και πληγωμένοι».

Ο Χρήστος Κιούσης από την πλευρά του είπε ότι έχει δύο κορίτσια και «δεν θα ήθελα να είναι στη θέση της κοπέλας» οι κόρες του. Ήταν όλη μέρα στα social media και τις διαβεβαίωσα πως «δεν υπήρχε περίπτωση ο πατέρας σας να γνώριζε κάτι τέτοιο και να μην είχε κάνει τίποτα».