UPDATE #NOW

10+1 νέοι τίτλοι βιβλίων που αξίζει να μπουν στην λίστα σας για το 2022


JTeam

19 Ιανουαρίου 2022

10+1 νέοι τίτλοι βιβλίων που αξίζει να μπουν στην λίστα σας για το 2022
Από τον δικό μας Αύγουστο Κορτώ μέχρι και τον πολυβραβευμένο Σεμπάστιαν Φίτζεκ, αυτά είναι τα 11 νέα βιβλία που αξίζουν μία θέση στην βιβλιοθήκη σας φέτος.

Κάθε χρόνο βλέπουμε εκατοντάδες βιβλία που προσπαθούν να κερδίσουν μία θέση στην βιβλιοθήκη μας και φυσικά στην καρδιά μας. Και μέσα σε όλους αυτούς τους τίτλους, ψάχνουμε κάθε φορά αυτούς που πράγματι αξίζουν τον χρόνο μας.

Μιας και κάθε αναγνώστης έχει διαφορετικά προφίλ και λογοτεχνικά γούστα, εμείς συγκεντρώσαμε τα 11 βιβλία που ξεχώρισαν κατά την εκπνοή του 2021 και έρχονται δυναμικά στο 2022 για να μας κρατήσουν μία υψηλής λογοτεχνικής αξίας συντροφιά. Από συγκινητικές ιστορίες μέχρι και ψυχολογικά θρίλερ, αυτές είναι οι 11 νέες λογοτεχνικές κυκλοφορίες που αξίζουν λίγες ώρες από το νέο έτος.

Στη γη είμαστε όλοι πρόσκαιρα υπέροχοι – Όσιαν Βουόνγκ

Το 2021 γνωρίσαμε καλύτερα τον ταλαντούχο νέο συγγραφέα και ποιητή Όσιαν Βουόνγκ με το βιβλίο «Στη γη είμαστε πρόσκαιρα υπέροχοι», το οποίο κατάφερε να μας κάνει να συγκινηθούμε αλλά και ενίοτε να θυμώσουμε με την καταστροφική δύναμη του πολέμου και των διακρίσεων. Ένα γράμμα ενός γιου με παραλήπτη την αναλφάβητη μητέρα του, θα μας κάνει να γνωρίσουμε την ιστορία πίσω από τον πόλεμο του Βιετνάμ, τις δυσκολίες που συναντά μία οικογένεια για να εγκατασταθεί στην Αμερική και φυσικά τις προσωπικές στιγμές του αποστολέα, με όλες τις γλυκιές αλλά και τρομακτικές αγωνίες του, τον φόβο και έναν έρωτα με πάθος. Ένα βιβλίο που πράγματι αξίζει να βρίσκεται σε όλες τις βιβλιοθήκες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr