UPDATE #NOW

Ποιος είναι ο #WestElmCaleb που κάνει ghosting στις γυναίκες της Νέας Υόρκης και έξαλλα τα social media;


Στεφανία Παπαδημητρίου

24 Ιανουαρίου 2022

Ποιος είναι ο #WestElmCaleb που κάνει ghosting στις γυναίκες της Νέας Υόρκης και έξαλλα τα social media;
Caleb, το TikTok σε ψάχνει

Αν έχετε χρησιμοποιήσει dating apps ή φλερτάρατε από social media κάποια στιγμή στη ζωή σας, σίγουρα έχετε γνωρίσει τον δικό σας West Elm Caleb. Είναι ο ονειρεμένος τύπος που σας έδωσε την προσοχή που τόσο θέλατε, που σας έκανε να νιώσετε άνετα πριν καν βρεθείτε από κοντά, που – έστω για λίγο – σας έκανε να πιστέψετε ότι ο «ένας και μοναδικός» ίσως υπάρχει. Και κανονίσατε να βγείτε. Και εξαφανίστηκε.

Ποιος είναι ο West Elm Caleb; Ο άνθρωπος που οι γυναίκες TikTokers της Νέας Υόρκης λατρεύουν να μισούν, ο άνδρας που έκανε ghosting σε όλες τους και τώρα σύσσωμες, παλεύουν να τον βρουν. Το όνομά του έγινε hashtag και μετατράπηκε, τελικά, στον θρύλο του γνωστού άγνωστου fuckboy που κάνει τόσες να υποφέρουν.

Όλα ξεκίνησαν από ένα τυχαίο βίντεο, το οποίο δεν αναφερόταν καν στον συγκεκριμένο άνδρα. Η @meemshou μίλησε για κάποιον Νεοϋορκέζο Caleb, ο οποίος της έκανε love bombing στο Hinge και χάθηκε από προσώπου γης πριν το ραντεβού. Και τα σχόλια πήραν φωτιά.

@meemshou This one’s dedicated to Caleb. No hard feelings though you were too tall #hinge #basedonatruestory #nyc #bye #single #dating #girls #fyp #relatable ♬ original sound - jas .。.:*☆

Δεκάδες ήταν εκείνες που αναρωτιούνταν αν μιλούσε για τον δικό τους Caleb, τον πραγματικό West Elm Caleb που δείχνει κανονικά το πρόσωπό του, στέλνει selfies, αφιερώνει χρόνο και playlists από το Spotify – δεν είναι, δηλαδή, ένα ακόμη ψεύτικο προφίλ. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ είναι για τον West Elm Caleb», έχει γράψει η @meemshou. «Δεν βγήκα ποτέ μαζί του ούτε ταιριάξαμε στην εφαρμογή».

Το #WestElmCaleb συγκεντρώνει μέχρι στιγμής (24 Ιανουαρίου, 14:03) 52,3 εκατομμύρια views. Και συνεχίζει.

Τι ξέρουμε για εκείνον

Είναι όμορφος, έξυπνος και δημιουργικός. Ο Caleb είναι 25 ετών, σχεδιάζει έπιπλα και, σύμφωνα με τις γυναίκες που γνώρισε μέσω Hinge, έχει μία κακή συνήθεια: Τις βομβαρδίζει με προσοχή και τρυφερότητα, ενώ μετά από λίγο εξαφανίζεται για πάντα.

Η αναζήτησή του άρχισε στις 11 Ιανουαρίου και ακόμη περιμένουμε. Μέχρι να εμφανιστεί και να μιλήσει ο ίδιος σε βίντεο – ή έστω να βρεθεί το προφίλ του στα social media – το μόνο που κάνουμε είναι να παρακολουθούμε βιντεάκια τω θυμάτων του - των «West Elm Caleb Survivors», όπως αυτοαποκαλούνται.

@jordynwoodknow #westelmcaleb ♬ original sound - Jordyn Woodruff
@kcbellis I’ve decided I would very much like to be included in this narrative #westelmcaleb #hinge #bumble #nyc ♬ Material Girl (Bass Boosted) - Saucy Santana
@stupid.egirl.123 in all fairness to him, i do like some of the songs #greenscreen #westelmcaleb #nyc ♬ original sound - addi

Όσο για την επιπλοποιία West Elm; Εκεί δουλεύει ο Caleb μας, προφανώς. Κι εξαιτίας του, η εταιρεία περνά δύσκολες ώρες στο ίντερνετ.

TAGS