UPDATE #NOW

Snowday funday: 3 τρόποι να περάσετε τέλεια μια χιονισμένη βραδιά στο σπίτι


Κλέλια Φατούρου

24 Ιανουαρίου 2022

Snowday funday: 3 τρόποι να περάσετε τέλεια μια χιονισμένη βραδιά στο σπίτι
pexels/Taryn Elliott
Εσείς πώς θα περάσετε το βράδυ σας;

Όπως όλα δείχνουν, η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι μέρες που θα μας κρατήσουν στο σπίτι εξαιτίας της χιονόπτωσης. Εφόσον το βασικότερο όλων είναι να είμαστε ασφαλείς και να μην διακινδυνεύσουμε τη σωματική μας ακεραιότητα, δουλεύουμε από το σπίτι και σκεφτόμαστε τρόπους για να αξιοποιήσουμε την κακοκαιρία και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια, το ταίρι ή τον εαυτό μας.

Ταινίες και κουβέρτες

Η ιδανική αφορμή για να κάνουμε μαραθώνιο ταινιών στην καρδιά του χειμώνα και να απολαύσουμε μία ζεστή σοκολάτα ή ένα ποτήρι κρασί, ανάλογα με τα κέφια. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά. Ένα ρόφημα και κάποια από τις παρακάτω ταινίες.

I'm Thinking of Ending Things

Η ταινία του Charlie Kaufman που έκαψε ελαφρώς τον εγκέφαλό μας και είναι ό,τι πρέπει για ένα χιονισμένο βράδυ. Ένα νέο ζευγάρι επισκέπτεται τους γονείς του ενός, αλλά τα πράγματα γίνονται αρκετά περίεργα.

The Shining

Ένα από τα καλύτερα θρίλερ (και βιβλία) όλων των εποχών, εκτυλίσσεται σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο στη μέση του πουθενά, με τον Jack να χάνει το μυαλό του και να παλεύει με τους δαίμονές του. Μήπως το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο και παίζει με τις αντοχές του;

Groundhog Day

Η μέρα της Μαρμότας και ο Bill Murray είναι τα αντίδοτα στο χιόνι. Σκέψου πώς θα ήταν αν έπρεπε να ζεις την ίδια μέρα ξανά και ξανά, ειδικά αν έχει χιονοθύελλα.

The Grand Budapest Hotel

Ο Wes Anderson ξέρει πολύ καλά πώς να μετατρέψει την κακοκαιρία σε μία σουρεάλ σειρά γεγονότων, σε ένα πανέμορφο σκηνικό και με ένα εξαιρετικό cast.

Σπιτικό φαγητό και κουβέντα

Jenny.Gr
pexels/marta dzedyshko

Μπορεί να μην σου ακούγεται ιδιαίτερο, αλλά ακριβώς επειδή δεν πρέπει να παραγγέλνουμε υπό αυτές τις συνθήκες και να ταλαιπωρούμε τους ανθρώπους που αναγκάζονται να δουλέψουν, μαγειρεύουμε στο σπίτι με αυτά που ήδη έχουμε. Μία ζεστή βελουτέ σούπα, σπιτική πίτσα ή μία comfort μακαρονάδα. Τρώμε και ερχόμαστε πιο κοντά.

Επιτραπέζια και σεξ

Μπορούν να συνδυαστούν, μπορεί και όχι. Αν έχεις φίλους που μένουν πολύ κοντά, σε απόσταση περπατήματος, μπορείτε να περάσετε το βράδυ παρέα, με επιτραπέζια. Αν έχεις ξεμείνει στο σπίτι με το ταίρι σου, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια με φαντασιώσεις και αν είσαι μόνη σου, μπορείς να ξεκινήσεις αυτό το παζλ που σκονίζεται στο ράφι.