UPDATE #NOW

Φεβρουάριος στο Netflix: 7 νέες σειρές και 4 που συνεχίζουν δυναμικά


Κλέλια Φατούρου

1 Φεβρουαρίου 2022

Φεβρουάριος στο Netflix: 7 νέες σειρές και 4 που συνεχίζουν δυναμικά
Οι σειρές που θα κατακλύσουν το Netflix τον Φεβρουάριο

Καλό μήνα με αισιοδοξία, καλή διάθεση και -φυσικά- μπόλικο Netflix. Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα μας φέρνει 7 νέες σειρές και τις συνέχειες εκείνων που περιμέναμε καιρό, όπως το Space Force.

Πάμε να δούμε τα trailer των σειρών που ξεκινούν από σήμερα και θα βγαίνουν καθ'όλη τη διάρκεια του χειμώνα, έτσι για να μην βαριόμαστε.

Μεγαλώνοντας τον Ντίον: Σεζόν 2

Η Νικόλ μεγαλώνει έναν γιο που δεν γνωρίζει ακόμα τις υπερδυνάμεις του. Καθώς όμως η δύναμη του Ντίον αυξάνεται, ο κίνδυνος μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν. 1η Φεβρουαρίου.

Γλυκές Μανόλιες: Σεζόν 2

Οι Μανόλιες αντιμετωπίζουν μαζί νέες σχέσεις, παλιές πληγές και τις μικροπολιτικές της πόλης με τις γλυκές και πικρές στιγμές της ζωής να εναλλάσσονται. 4 Φεβρουαρίου.

Μέχρι να μας χωρίσει η Ζωή

Τα μέλη μιας οικογένειας τριών γενεών που ζουν μαζί σε μία ειδυλλιακή βίλα, αντιμετωπίζουν τις απαιτήσεις της επιχείρησης διοργάνωσης γάμων και τα δικά τους δράματα. 10 Φεβρουαρίου.

Inventing Anna: Σειρά μίας σεζόν

Τολμηρή επιχειρηματίας ή απατεώνισσα; Μια ρεπόρτερ ερευνά το πώς η Άνα Ντέλβι έπεισε την ελίτ της Νέας Υόρκης ότι ήταν Γερμανίδα κληρονόμος. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Από τις 11 Φεβρουαρίου.

Toy Boy: Σεζόν 2

Ο Ούγκο ερευνά το θέμα της βόμβας, ενώ παράλληλα, μαζί με τους φίλους του, αντιμετωπίζει δύο νέους αντιπάλους και μια σειρά νέων προκλήσεων στη δουλειά. 11 Φεβρουαρίου.

Αφοσίωση

Ένας φαινομενικά ευτυχισμένος γάμος αρχίζει να καταρρέει όταν η πίστη του άντρα αμφισβητείται και το ζευγάρι αρχίζει να ελκύεται από άλλα άτομα. Διαθέσιμο στις 14 Φεβρουαρίου.

Ο Νεαρός Βαλάντερ: Η σκιά του δολοφόνου

Ο Κουρτ ερευνά έναν μυστηριώδη φρικιαστικό θάνατο που μάλλον σχετίζεται με ένα εμπρηστικό άρθρο για μια από τις πρώτες υποθέσεις της Ρασκ στο Μάλμο. 17 Φεβρουαρίου.

Ένας από εμάς λέει Ψέματα

Η τιμωρία φέρνει κοντά 5 ετερόκλητα λυκειόπαιδα, αλλά ένας φόνος - και τα μυστικά- τα ενώνουν, ενώ ξεδιπλώνεται ένα μυστήριο φόνου που θυμίζει τον ποντικό και τη γάτα. 18 Φεβρουαρίου.

Space Force: Σεζόν 2

Υπό νέα διοίκηση, ο πτέραρχος Νερντ και το δυσλειτουργικό αλλά αξιαγάπητο πλήρωμά του έχουν 4 μήνες για να αποδείξουν ότι η Διαστημική δύναμη αξίζει να διατηρηθεί. Από τις 18 Φεβρουαρίου.

Cat Burglar

Η κλασική καρτουνίστικη τρέλα συναντά ένα διαδραστικό κουίζ σε μια νέα σειρά από τους δημιουργούς του «Μαύρου Καθρέφτη». 22 Φεβρουαρίου.

Βίκινγκ: Βαλχάλα

Στο σίκουελ του Βίκινγκ, έχουν περάσει 100 χρόνια και μια νέα γενιά θρυλικών ηρώων αναδύεται για να διαμορφώσει το δικό της πεπρωμένο- και να γράψει ιστορία. 25 Φεβρουαρίου.