REAL LIFE TRUE STORIES

Να, γιατί πρέπει να νιώθεις μοναδικός αν γεννήθηκες τον Φεβρουάριο


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2022

Να, γιατί πρέπει να νιώθεις μοναδικός αν γεννήθηκες τον Φεβρουάριο
Αν έχετε γεννηθεί τον πιο μικρό μήνα του έτους, δείτε γιατί πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό.

Αν ήρθατε στη ζωή από την 1η Φεβρουαρίου ως τις 18 Φεβρουαρίου κάποιας χρονιάς, είστε Υδροχόοι ενώ όσοι γεννηθήκατε αργότερα, είστε Ιχθείς. Αν ανήκετε στο ζώδιο των Υδροχόων, ξεχωρίζετε για τις πρωτότυπες και προοδευτικές σας ιδέες ενώ αν είστε Ιχθείς, καταλαβαίνετε εύκολα τα συναισθήματα των άλλων και είστε καλλιτεχνική φύση.

Ανεξάρτητα από το τι ζώδιο είστε, οι επιστήμονες καταλήγουν πως έχετε τα παρακάτω χαρακτηριστικά που σας κάνουν μοναδικούς.

1. Παραείστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί

Αντιμετωπίζετε τα πάντα με μεγάλη ευαισθησία και εκδηλώνετε εύκολα κάθε σας συναίσθημα. Η υπερευαισθησία δεν είναι αδυναμία αλλά θα έπρεπε να τη θεωρείτε υπερδύναμή σας γιατί έχετε μεγάλη ενσυναίσθηση, ακούτε προσεκτικά και καταλαβαίνετε τους άλλους και επιτρέπετε παράλληλα στον εαυτό σας να βιώνει όλα τα συναισθήματα.

2. Είστε ήσυχοι από τη φύση σας

Σε αντίθεση με όσους γεννήθηκαν τους μήνες του καλοκαιριού, οι οποίοι φημίζονται για τον πιο «ζόρικο» χαρακτήρα τους, αν γεννηθήκατε Φεβρουάριο, είστε πιο ήσυχοι και συνεννοείστε εύκολα με τους άλλους. Ερευνητές στη Νέα Ζηλανδία μελέτησαν παιδιά 4 και 5 ετών ως προς την εκτίμησή τους για τους άλλους, την ικανότητα να μοιράζονται πράγματα, την ιδιοσυγκρασία, την ανησυχία, τη συγκέντρωση και την ικανότητα να κάνουν φίλους και διαπίστωσαν πως τα παιδιά του Φεβρουαρίου ήταν πιο υπάκουα.

3. Ίσως μια μέρα γίνετε διάσημοι

Αν ήρθατε στη ζωή τον Φεβρουάριο, ίσως μια μέρα σας αναγνωρίζουν όλοι, σύμφωνα με το περιοδικό TIMES: «Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι κατάλληλοι μήνες για να γεννηθείς αν ονειρεύεσαι να γίνεις διάσημος, καθώς αυτοί οι μήνες συσχετίζονται με τη δημιουργικότητα, την καλλιτεχνική φλέβα και το ταλέντο». Διάσημα παιδιά Φεβρουαρίου είναι οι George Washington, Abraham Lincoln, Ronald Reagan, Michael Jordan, Steve Jobs, Rosa Parks, Jennifer Aniston, και Elizabeth Taylor.

4. Μερικοί έχετε γενέθλια κάθε 4 χρόνια και αυτό σας κάνει μοναδικούς

Όσοι γεννηθήκατε στις 29 Φεβρουαρίου, έχετε την ατυχία να μη γιορτάζετε κάθε χρόνο τα γενέθλιά σας, παρά μόνο κάθε 4 χρόνια. Βέβαια, πολλοί από εσάς γιορτάζετε τα γενέθλιά σας στις 28 Φλεβάρη ή την 1η του Μάρτη. Όπως και να' χει όμως, ακόμη και γι' αυτό είστε ξεχωριστοί από τη φύση σας.

5. Είστε αρκετά εσωστρεφείς

Μπορεί να νομίζουν οι άλλοι ότι είστε το αντίθετο αλλά δεν εξωτερικεύεστε εύκολα. Αφιερώνετε πολύ χρόνο μόνοι με τον εαυτό σας και συχνά καταλήγετε να υπεραναλύετε πράγματα και καταστάσεις και αυτό δεν σας κάνει πάντα καλό. Συχνά βυθίζεστε σε σκέψεις που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σας αλλά καλό είναι να εναρμονίζονται με την πραγματικότητα.