ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Φεβρουάριο


JTeam

29 Ιανουαρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Φεβρουάριο
Pexels/Paige Deasley
Τα 3 ζώδια που θα τα βρουν μπαστούνια

Υποδεχόμαστε σιγά σιγά τον τελευταίο μήνα του χειμώνα και ελπίζουμε ότι μας περιμένουν καλύτερες μέρες για το 2022. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Φεβρουάριος θα είναι κάπως δύσκολος για 3 συγκεκριμένα ζώδια.

Πριν πάμε να δούμε ποια είναι αυτά, να σας ενημερώσουμε ότι οι πιο δύσκολες ημερομηνίες, πάντα για τα ζώδια που ακολουθούν είναι: 8, 12, 16, 23 και 25 Φεβρουαρίου. Θα είναι περισσότερο ένας μήνας που θα προκαλέσει σύγχυση αλλά μαζί και αποφασιστικότητα.

Κριός

Αν υπάρχει μία λέξη που να περιγράφει αυτόν τον μήνα για τους Κριούς, αυτή είναι η ειρωνεία. Ενώ θα συμβούν και καλά πράγματα, εσύ θα τα βλέπεις με κακό μάτι και θα λες το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή. Θέλεις να κάνεις την επανάστασή σου και να παίξεις με τα όρια, αλλά δεν θα βγει σε καλό. Τα πράγματα βελτιώνονται κάπου στα μισά του μήνα, αλλά είναι στο χέρι σου να πάνε προς μία καλή κατεύθυνση. Δώσε βάση στα όνειρα που θα δεις.

Σκορπιός

Ενώ στην αρχή του μήνα θα νιώσεις ελπίδα και ενέργεια, θα μπεις γρήγορα σε θέση άμυνας. Το βασικό σου πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς τους άλλους και θα το αποδείξεις γύρω στις 11 του μήνα. Κι όμως, ο Φεβρουάριος είναι εδώ για να σου δείξει πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι για εσένα.

Αιγόκερως

Αν και η πρώτη εβδομάδα του μήνα θα σου δείξει το καλό της πρόσωπο και θα βρεις το πάθος να κάνεις πράγματα, αλλά αργότερα θα δεις ότι επικοινωνείς με λάθος τρόπο, ειδικά σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις σου. Ας πούμε ότι έρχονται τεράστιες αλλαγές στον έρωτα. Είτε θα χωρίσεις είτε θα αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.