ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τρομερή χημεία στο σεξ (για σχέση, το συζητάμε)


JTeam

12 Ιανουαρίου 2022

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τρομερή χημεία στο σεξ (για σχέση, το συζητάμε)
Unsplash/Filipp Romanovski
Οι συνδυασμοί που δεν περιμένεις να ταιριάζουν σεξουαλικά, αλλά έχουν τη μεγαλύτερη χημεία

Οι σχέσεις είναι περίπλοκο θέμα και ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα είναι το απόλυτο match σου. Μπορεί να ταιριάζεις με κάποιον σε πνευματικό επίπεδο, αλλά το καταπληκτικό σεξ να έρχεται από το ζώδιο που δεν θα περίμενες.

Εμείς σου αποκαλύπτουμε τους κορυφαίους ζωδιακούς συνδυασμούς που έχουν τρομερή χημεία στο σεξ και θα επιστρέφει ο ένας στον άλλο μόνο για αυτό. Συνήθως το θέμα δεν προχωράει σε σχέση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Κριός με Αιγόκερω

Αν και φαινομενικά είναι δύο ζώδια που διαφέρουν πολύ, αυτό είναι που κάνει και το σεξ τους τόσο ιδιαίτερο. Ο καθένας φέρνει διαφορετικές ιδέες και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Καρκίνος με Υδροχόο

Μπορεί ο Καρκίνος να είναι τρομερά ευαίσθητος και ρομαντικός και ο Υδροχόος εκκεντρικός και ανεξάρτητος, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ταυτίζονται στο σεξ. Ο Καρκίνος βγαίνει από το καβούκι του σε αυτόν τον τομέα και η ικανοποίηση είναι αμοιβαία.

Τοξότης με Ιχθύ

Εδώ μιλάμε για μία περίπτωση όπου το καλό σεξ μπορεί να συνυπάρξει με μία δυνατή σχέση. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου και ταιριάζουν περισσότερο από όλους στο σεξ.

Ταύρος με Λέοντα

Δύο τρομερά ισχυρές και ηγετικές προσωπικότητες που θέλουν να έχουν παντού το πάνω χέρι. Καταφέρνουν όμως να μοιράσουν τους ρόλους δίκαια στην κρεβατοκάμαρα.

Δίδυμοι με Σκορπιό

Ακριβώς επειδή είναι περίεργα και μυστικοπαθή ζώδια, καταφέρνουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να ξεκλειδώσει ο ένας τον άλλο. Σεξουαλικά μιλώντας.

Παρθένος με Ζυγό

Ένας συνδυασμός που μάλλον δεν περίμενες να ανακαλύψεις, αλλά που τελικά συμβαίνει. Εδώ δεν μιλάμε για ζωώδες σεξ, αλλά για μεγάλες εντάσεις τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο. Για σχέση βέβαια, ούτε λόγος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS