WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 sex tips που ανακαλύψαμε το 2021 και βελτίωσαν τις ζωές μας


Κλέλια Φατούρου

31 Δεκεμβρίου 2021

5 sex tips που ανακαλύψαμε το 2021 και βελτίωσαν τις ζωές μας
Pexels/cottonbro
Τα 5 πράγματα που μάθαμε στο σεξ το 2021 και λέμε να τα κρατήσουμε

Μπορεί το 2021 να είχαμε πεσμένη λίμπιντο αλλά ανακαλύψαμε την ποιότητα στο σεξ και νέους δρόμους που οδηγούν στην απόλαυση.

Το σεξ συνδέθηκε με το wellness και σταμάτησε να αποτελεί απλά κομμάτι μίας υγιούς σχέσης. Μάθαμε ότι αφορά την ψυχική μας υγεία και ότι δεν χρειαζόμαστε παρτενέρ για να ανακαλύψουμε το σώμα μας και την απόλαυσή του. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζαμε ήδη.

Ας δούμε λοιπόν τι μας έμαθε το 2021 και ας υποσχεθούμε στους εαυτούς μας ότι θα κρατήσουμε τα sex tips που μας κάνουν καλό και συμβάλουν σίγουρα στο well being.

Περισσότερα προκαταρκτικά

Αντικειμενικά, η καραντίνα μας έδωσε τον χρόνο που τόσο πολύ μας έλειπε. Το βιαστικό σεξ πριν τον ύπνο μεταφέρθηκε και τις μεσημεριανές ώρες και πήραμε τον χρόνο μας. Τα προκαταρκτικά πήρανε τη θέση που τους αξίζει και αυτό δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη οικειότητα μέσα στη σχέση. Μάθαμε πώς να χτίζουμε το κλίμα πριν το σεξ ώστε να αυξάνεται η ανυπομονησία. Και είπαμε ναι στο ποιοτικό σεξ, που δεν χρειάζεται να γίνεται πολύ συχνά για να θεωρείται ικανοποιητικό.

Η διείσδυση δεν είναι απαραίτητη

Ο οργασμός δεν ισούται απαραίτητα με διείσδυση, αλλά αυτό το ξέραμε. Οι ερωτογενείς ζώνες είναι αμέτρητες και μπορούν να οδηγήσουν σε απίστευτα έντονους οργασμούς. Λέμε ναι στη διείσδυση αλλά είναι προαιρετική.

Το μασάζ έγινε must

Το μασάζ συνδυάζει τη χαλάρωση, την ξεκούραση και την ερωτική διέγερση. Χρειαζόμαστε ένα μασαζάκι όταν πιανόμαστε, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα οδηγήσει σε σεξ, αν είμαστε όλοι γυμνοί και χρησιμοποιούμε κάποιο αιθέριο έλαιο.

Η μέθοδος Kivin

Εδώ μιλάμε για μία νέα τεχνική που αφορά το στοματικό σεξ σε μία γυναίκα. Η αλλαγή που γίνεται είναι ότι εσύ παραμένεις στην κλασική στάση ανάσκελα, με τον σύντροφο να κάθεται πλάγια, με αποτέλεσμα να αλλάζει θέση η γλώσσα. Θα χρειαστούν λίγα λεπτά μέχρι να ακούσετε πυροτεχνήματα.

Σόλο σεξ με διάφορες στάσεις

Λέμε ναι στη συντροφικότητα και το σεξ, αλλά η ηδονή υπάρχει και στην αυτοϊκανοποίηση. Και δεν είναι απαραίτητο ότι γίνεται μόνο με εσένα ανάσκελα. Δοκίμασε παραλλαγές ενώ είσαι καθιστή, μπρούμυτα και ό,τι σκεφτεί το μυαλό σου. Η αλλαγή στάσης θα σου δείξει νέους δρόμους, τόσο απλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS