ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που γίνονται ιδανικοί σύντροφοι για έναν Υδροχόο


JTeam

22 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια που γίνονται ιδανικοί σύντροφοι για έναν Υδροχόο
Τα γενέθλια των Υδροχόων ξεκίνησαν μόλις χθες και αυτά είναι τα ζώδια με τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν την τέλεια σχέση.

Οι Υδροχόοι είναι ένα από τα ζώδια που σκέφτεται και δρα πολύ αυθόρμητα αλλά όταν πρόκειται για τον έρωτα, επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή του πριν μπει σε μια σχέση.

Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, ο ιδανικός σύντροφος για σένα μπορεί να κρύβεται σε ένα από τα παρακάτω ζώδια:

1. Δίδυμοι

Ως ζώδιο του αέρα, οι Δίδυμοι θεωρούνται το άλλο μισό ενός Υδροχόου. Έχουν μεταξύ τους κοινά ενδιαφέρονται και μπορούν να κάνουν συζητήσεις μέχρι πρωίας ενώ δεν πρόκειται να βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλον. Φέρονται σαν έφηβοι όταν ερωτευτούν ο ένας τον άλλον και στέλνουν συνέχεια μηνύματα για να εκδηλώσουν τα καταιγιστικά συναισθήματά τους.

2. Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να γίνει ο τέλειος σύντροφος ενός Υδροχόου. Σύμφωνα με μια πρόχειρη μέτρηση, ταιριάζουν μεταξύ τους 90% και το γιατί είναι προφανές αφού έχουν ίδια κοσμοθεωρία για τη ζωή. Όταν κάνουν σχέση, θέλουν να νιώθουν και οι δύο ελεύθεροι χωρίς αυτό να αθετεί τη δέσμευσή τους.

3. Τοξότης

Ιδεαλιστές, ανεξάρτητοι, ελεύθερα πνεύματα. Ο Τοξότης ταιριάζει τέλεια με έναν Υδροχόο αφού μαζί μπορούν να μιλούν για ώρες γύρω από τον πολιτισμό, τα ταξίδια, τη φιλοσοφία. Το σεξ αυτών των δύο είναι μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες αφού η χημεία τους δεν περιορίζεται στις συζητήσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS