UPDATE #NOW

Janet Jackson: 8 αποκαλύψεις που έκανε για πρώτη φορά μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ της


Κλέλια Φατούρου

31 Ιανουαρίου 2022

Janet Jackson: 8 αποκαλύψεις που έκανε για πρώτη φορά μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ της
Οι αποκαλύψεις της Janet Jackson για τη ζωή και την καριέρα της

Η δεύτερη πιο γνωστή της οικογένειας Jackson κυκλοφόρησε ένα τετράωρο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, με τίτλο Janet Jackson και κάνει αποκαλύψεις, που κρατούσε κρυφές, επί δεκαετίες.

Το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει εμφανίσεις από τη Whoopi Goldberg, την Paula Abdul και τη Regina King. Αν και δεν έχουμε δει ολοκληρωμένο το Janet Jackson, οι πρώτες αποκαλύψεις αφορούν τη σχέση με τον αδερφό της, Michael, τον πατέρα της αλλά και το συμβάν επί σκηνής με τον Justin Timberlake.

Ένιωθε outsider στην οικογένειά τους

Αν και λάτρευε τα αδέρφια της, ένιωθε ότι έκαναν συνέχεια πρόβες στο στούντιο του σπιτιού ή ταξίδευαν για δουλειά. «Εκείνοι περνούσαν καλά και εγώ ένιωθα ότι δεν χωράω. Μου έλειπαν πολύ».

Ήθελε να γίνει δικηγόρος

Δεν υπήρχε η δυνατότητα της ελεύθερης βούλησης στην οικογένεια Jackson. Η Janet ήθελε να γίνει δικηγόρος και να ζήσει την εμπειρία της φοιτητικής ζωής, αλλά ο πατέρας της της είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση και θα τραγουδήσει θέλει δεν θέλει.

Δεν ήθελε να συμμετάσχει στο Fame

Αν και ο ρόλος της Cleo Hewitt ξεχώρισε πολύ γρήγορα στην κλασική σειρά Fame, η Janet δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί. Αν και πέρασε καλά με τους συμπρωταγωνιστές της, το έκανε μόνο για τον πατέρα της.

Ο δίσκος Thriller άλλαξε τη σχέση της με τον Michael

Τα δύο αδέρφια ήταν αυτοκόλλητα από την αρχή. Όλα άλλαξαν όμως όταν κυκλοφόρησε το 6ο άλμπουμ του Michael και τον μετέτρεψε σε παγκόσμιο είδωλο. «Πριν βγάλει ένα άλμπουμ, καθόμασταν παρέα στο αυτοκίνητο και το ακούγαμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλα αυτά μέχρι το Thriller. Μετά απομακρυνθήκαμε».

Της ήταν δύσκολο να κάνει φίλους

Το επίθετό της τη δυσκόλεψε και δεν ήταν ποτέ σίγουρη για τους ανθρώπους που την προσέγγιζαν. Ο λόγος που δεν έχει πολλούς φίλους, είναι επειδή δεν μπορούσε να καταλάβει αν την αγαπούν για αυτό που είναι ή επειδή είναι η μικρή αδερφή του Michael.

O Justin Timberlake δεν σεβάστηκε την επιθυμία της

Το περιστατικό στο Super Bowl του 2004, γνωστό και ως Nipplegate, έκανε τον γύρο του κόσμου όταν η Janet αποκάλυψε το γυμνό στήθος της στο κοινό, ως μέρος του σόου που έκανε με τον Timberlake ως guest. Μετά από αυτό, η δική του καριέρα απογειώθηκε και η Janet δέχτηκε ατελείωτο shaming. Όταν μίλησε με τον Justin και του ζήτησε να μην κάνει δηλώσεις, εκείνος δεν το σεβάστηκε.

Η σχέση με τον πατέρα της

Αν και τα παιδιά του τον έχουν κατηγορήσει για κακοποίηση (μεταξύ άλλων, και σεξουαλική) η Janet Jackson διαχωρίζει τη θέση της και λέει ότι χρωστά την καριέρα της στους γονείς της. Μπορεί να ήταν απόλυτος και να μην της επέτρεπε να κάνει ό,τι ήθελε επαγγελματικά, αλλά δεν ήταν τύραννος.

Το τελευταίο πράγμα που είπε στον αδερφό της

Μιλά στο ντοκιμαντέρ για τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του Michael, από την αδερφή της Latoya. Την τελευταία φορά που τον είδε, ήταν σε πάρτι έκπληξη για τους γονείς τους. «Καθόταν δίπλα μου και γελούσε με την ψυχή του. Θυμάμαι που με κοιτούσε και είπαμε ο ένας στον άλλον «σ'αγαπώ». Και αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα.