UPDATE #NOW

Έχεις iPhone; Μπορείς να κάνεις ξόρκια του Harry Potter με τη βοήθεια της Siri


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2022

Έχεις iPhone; Μπορείς να κάνεις ξόρκια του Harry Potter με τη βοήθεια της Siri
Τώρα μπορείς να κάνεις ξόρκια, μέσα από το iPhone σου

Αν έχεις iPhone και είσαι ορκισμένος fan του Harry Potter, τα νέα είναι εξαιρετικά. Είσαι σε θέση να κάνεις 3 default ξόρκια, μέσω της Siri.

Και το λέμε εντελώς κυριολεκτικά. Μήπως θυμάσαι τα πρώτα ξόρκια που μάθαιναν οι μαθητές στο Hogwarts στο πρώτο βιβλίο της σειράς; Κάτι τέτοιο θα κάνεις κι εσύ. Αν πεις στη Siri "Lumos", ανοίγει ο φακός του κινητού και αν πεις "Nox", κλείνει. Τέλος, με το "Accio", θα μπορείς να βάζεις μία εφαρμογή στο κινητό σου. Μαγεία;

Πώς θα κάνεις τα ξόρκια

Το πρώτο βήμα είναι να κατεβάσεις στο iPhone την εφαρμογή Hey Siri, που είναι υποκατηγορία του Siri & Search, αλλιώς δεν θα μπορείς να το κάνεις. Με τη ρύθμιση Allow Siri When Locked, μπορείς να δίνεις τις εντολές, ακόμα και όταν το κινητό είναι κλειδωμένο.

Φυσικά, υπάρχουν και έξτρα επιλογές για να μην βαρεθείς. Αν ας πούμε θέλεις να ανοίξεις τον φακό, μπορείς να πεις Lumos Maxima για μέγιστη φωτεινότητα ή Silencio για να το βάλεις αθόρυβο. Όλα αυτά γίνονται, αρκεί να έχεις την εφαρμογή στη οθόνη σου. Μπαίνεις στα shortcuts, πατάς το σύμβολο plus στην πάνω δεξιά γωνία και επιλέγεις Add Actionκαι εκεί βρίσκεις τις λειτουργίες που υπάρχουν.

Σε περίπτωση που δεν έχεις iPhone, μπορείς να αναβιώσεις τη μαγεία των ταινιών μέσα από το HBO Max, όπου υπάρχει και το special reunion που απολαύσαμε την 1η Ιανουαρίου 2022.