UPDATE #NOW

Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: Διακόπηκε για τις 25 Φεβρουαρίου


JTeam

11 Φεβρουαρίου 2022

Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: Διακόπηκε για τις 25 Φεβρουαρίου
Διεκόπη για δύο εβδομάδες η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη για τις τέσσερις καταγγελίες βιασμού και θα συνεχιστεί στις 25 Φεβρουαρίου, έπειτα από σχετικό αίτημα του συνηγόρου του σκηνοθέτη, Αλέξη Κούγια λόγω φόρτου εργασίας

Στις 25 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό της Αθήνας η δίκη του κατηγορούμενου για 4 βιασμούς (ενός ενήλικα και 3 ανηλίκων) Δημήτρη Λιγνάδη. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια που ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή λόγω φόρτου εργασίας.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους καταγγέλλοντες εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη διακοπή :«Έχει δηλώσει ο ίδιος, μέσω της υπεράσπισής του, ότι διακαώς επιθυμεί να δικαστεί και συγχρόνως θα ζητήσει εντός μήνα διακοπή, προεξοφλώντας την απόφαση του δικαστηρίου. Αν θέλει διακαώς να δικαστεί γιατί κωλυσιεργεί αναρωτιέμαι;» ανέφερε ένας εκ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής , προσθέτοντας «ή ξέρει ότι δεν θα αθωωθεί και σου λέει ένας μήνας παραπάνω δεν έχει διαφορά ή έχει ξεκινήσει τακτική εξάντλησης 18μηνου που θα οδηγήσει στην ελευθέρωση του…». Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.