UPDATE #NOW

Η νέα ρύθμιση στο Tinder θα κάνει το dating εντελώς ρετρό


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2022

Η νέα ρύθμιση στο Tinder θα κάνει το dating εντελώς ρετρό
pexels/cottonbro
Η νέα ρύθμιση που φέρνει το ραντεβού στα τυφλά στην οθόνη σου

Η νούμερο 1 εφαρμογή για dating, φλερτ και γνωριμίες, μόλις απέκτησε μία νέα ρύθμιση, που κάνει σίγουρα τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.

Το Tinder ανακοίνωσε στις 11 Φεβρουαρίου ότι προσέθεσε την επιλογή Blind Date στη σελίδα Explore και τα τυφλά ραντεβού ξαναμπαίνουν στη ζωή μας. Το πλάνο είναι να μιλάς με κάποιον χωρίς βα βλέπεις τις φωτογραφίες του, σαν να έχετε βγει ραντεβού. Όταν υπάρξει απόλυτο match, μόνο τότε θα δεις πρόσωπο. «Όλοι έχουμε δει σε ταινίες αυτό το mix αντπομονησίας και ενθουσιασμού όταν πηγαίνεις σε τυφλό ραντεβού και θέλαμε να το αναβιώσουμε για τις νέες γενιές», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του αντιπροέδρου των καινοτόμων προϊόντων του Tinder.

Πώς λειτουργεί το Blind Date;

Για να το χρησιμοποιήσεις, πρέπει να συνδεθείς στο Explore του Tinder, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα (σε δική σου ώρα). Εκεί θα βρεις διάφορα στοιχεία, όπως το Fast Chat και το Swipe Night, που κάνουν τις γνωριμίες πιο fun μέσα από ιστορίες.

Στην κατηγορία Fast Chat, θα βρεις και το Blind Date (αφού κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του Tinder) όπου μιλάς με ανθρώπους που δεν μπορείς να δεις. Όπως συνέβαινε κάποτε με τους φίλους που σου γνώριζαν φίλους, αλλά πρώτα μιλούσατε στο σταθερό τηλέφωνο. Και έχει ήδη αρκετούς fans.

Πρώτα υπάρχει μία σειρά ερωτήσεων που σπάνε τον πάγο και μετά θα υπάρχουν fun επιλογές μέσα από multiple choice απαντήσεις, που μπορούν να γίνουν αφρομή για να ξεκινήσεις κανονική συζήτηση. Όταν τελειώσει ο καθορισμένος χρόνος, επιλέγεις αν θα κάνεις like για να τον δεις ή αν θα κάνεις swipe left και θα συνεχίσεις με τη ζωή σου. Αν μη τι άλλο, κάνουμε κάτι διαφορετικό.

TAGS