UPDATE #NOW

Rise: Η ταινία για τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο έρχεται φέτος


Κλέλια Φατούρου

21 Φεβρουαρίου 2022

Rise: Η ταινία για τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο έρχεται φέτος
Twitter/Giannis Antetokounmpo
Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του γίνεται ταινία και θα τη δούμε μέσα στο 2022.

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την ταινία που περιγράφει τη ζωή του "Greek Freak", Γιάννη Αντετοκούνμπο και θα προβληθεί μέσα από την πλατφόρμα Disney+.

Ο αρχικός τίτλος "Greek Freak" έγινε "Rise" και η Walt Disney Studios ανέβασε την αφίσα με τους πρωταγωνιστές της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022. «Οικογένεια. Αφοσίωση. "Rise", μία ταινία της Disney+ που βασίζεται στο αστέρι των Milwaukee Bucks, Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του».

Το ξεκίνημα από τη Νιγηρία, η ζωή της οικογένειας στα Σεπόλια, η ομάδα του Φιλαθλητικού και όλη η πορεία μέχρι το μεγάλο όνειρό του, το NBA. Τα αδέρφια, η σχέση με τη μητέρα τους αλλά και ο πατέρας που έφυγε νωρίς από τη ζωή.

Πριν από λίγες μέρες, ο Γιάννης ανέβασε μία φωτογραφία με τον ίδιο, τον αδερφό του Θανάση και τη μητέρα τους Βερόνικα, μπροστά από τα στούντιο της Disney στο Los Angeles. «Υπέροχη μέρα στην Disney, παρακολουθώντας ένα πρώιμο cut της ταινίας για το ταξίδι της οικογένειάς μας. Ανυπομονώ να το μοιραστώ με όλο τον κόσμο». Ο Γιάννης παίζει μαζί με τον αδερφό του Θανάση για τους Bucks ενώ ο Κώστας είναι στους Los Angeles Lakers.

Πολλά από τα γυρίσματα έγιναν και στην Ελλάδα την περασμένη Άνοιξη. Το cast αποτελείται από τον Uche Agada (Γιάννης Αντετοκούνμπο), τον αδερφό του Ral Agada (Θανάσης Αντετοκούνμπο), τον Elijah Sholanke (Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο), τη Yetide Badaki (Βερόνικα Αντετοκούνμπο) και τον Dayo Okeniyi, που υποδύεται τον πατέρα Charles.