UPDATE #NOW

Θεατής: «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» στο Θέατρο Άλφα Λήναιος-Φωτίου


26 Φεβρουαρίου 2022

Θεατής: «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» στο Θέατρο Άλφα Λήναιος-Φωτίου
Εντυπώσεις από το νέο θεατρικό έργο του Τάσου Ιορδανίδη με τίτλο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», που παίζεται στο θέατρο Άλφα Λήναιος-Φωτίου, σε σκηνοθεσία Θάλειας Ματίκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα παρουσιάζουν στο θέατρο Άλφα Λήναιος- Φωτίου, μια σύγχρονη ερωτική ιστορία, σκιαγραφώντας μια κατάσταση που σίγουρα αγγίζει πολλούς θεατές: Ένας πολύχρονος γάμος που περνάει από σαράντα κύματα, με τις όμορφες στιγμές να έχουν αντικατασταθεί από εντάσεις και εμπόδια που θα τον οδηγήσουν τελικά σε αδιέξοδο. Πόσα λάθη συγχωρούνται και πόσες προσπάθειες χρειάζονται μέχρι να παραδώσεις τα όπλα και να αποχωρήσεις;

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος, η συνταγή για να γραφτεί το έργο περιείχε «μια δόση συζήτησης με την γυναίκα του, Θάλεια Ματίκα, ένα τσουβάλι αναμνήσεις, μια ήσυχη βραδιά με γεύση καραντίνας, και το τραγούδι “I wanna hold your hand” των Beatles». Όλα αυτά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την συγγραφή ενός φρέσκου και ρεαλιστικού σύγχρονου έργου που θίγει τη φθορά, την παραίτηση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ερωτικές σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.