UPDATE #NOW

«Έζησα για να πω την ιστορία μου»: Η Pamela Anderson ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο Netflix


Κλέλια Φατούρου

3 Μαρτίου 2022

«Έζησα για να πω την ιστορία μου»: Η Pamela Anderson ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο Netflix
Instagram/grazia_fr
Με παραγωγό τον γιο της, η Pamela Anderson ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το Netflix

Μετά τη σειρά του Hulu, "Pam & Tommy", η Pamela Anderson είναι αποφασισμένη να μας πει τη δική της αλήθεια μέσα από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η ίδια για τη ζωή της.

Η Anderson ανακοίνωσε τα νέα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, και αυτό είναι το μόνο post που θα βρεις εκεί. «Η ζωή μου/Χιλιάδες ατέλειες/Εκατομμύρια παρανοήσεις/Μαγική, άγρια και χαμένη/Ζω χωρίς προσδοκίες/Μπορώ μόνο να σε εκπλήξω/Όχι θύμα, αλλά επιζών/Και ζωντανή για να διηγηθώ την αληθινή ιστορία». Χείμαρρος η Pamela.

Ο γιος της Brandon Thomas Lee, που θα είναι και ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ του Netflix, αλλά και ο μικρότερος Dylan Jagger Lee, έκαναν story το post της μητέρας τους, δείχνοντας ότι είναι στο πλευρό της. Η ταινία ετοιμάζεται αρκετά χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει τίτλο. Ξέρουμε όμως ότι θα δούμε από πολύ κοντά της επαγγελματική και προσωπική αναδρομή της Pamela Anderson στη ζωή της, ενώ ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της σε αυτό το ταξίδι.

Jenny.Gr
Pam & Tommy/Hulu

Αυτό το ντοκιμαντέρ θα είναι σίγουρα η απάντηση στο "Pam & Tommy", εφόσον η Anderson δεν συμμετείχε ποτέ στη δημιουργία του και δεν ενθουσιάστηκε σίγουρα με το αποτέλεσμα. Όπως είπε και το Netflix, «το pop culture icon θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους», και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τη δική της οπτική.