UPDATE #NOW

Έχετε iPhone; Τώρα μπορείτε να υπογράψετε έγγραφα στο κινητό σας και είναι πανεύκολο


JTeam

6 Μαρτίου 2022

Έχετε iPhone; Τώρα μπορείτε να υπογράψετε έγγραφα στο κινητό σας και είναι πανεύκολο
Leon Seibert on Unsplash
Τώρα, μπορείτε να βάζετε την υπογραφή σας από το κινητό σας - είναι πανεύκολο

Έχετε προσπαθήσει να υπογράψετε έγγραφα στο κινητό σας, χωρίς επιτυχία; Το iPhone σας έχει ένα feature που ελάχιστοι γνωρίζουν και κάνει τη διαδικασία πανεύκολη. Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε φυσικά μέσω TikTok, το τρικ έγινε viral και απαιτεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα από τον χρόνο μας.

Ανοίγουμε την εφαρμογή των Notes και δημιουργούμε μία νέα σημείωση. Στο τέλος αυτής της νέας σημείωσης, βλέπουμε μία σειρά από σύμβολα, ένα από τα οποία είναι η κάμερα. Επιλέγουμε «Scan Documents» κι ανοίγει η κάμερά μας. Φωτογραφίζουμε το έγγραφο που θέλουμε να σκανάρουμε και έπειτα έχουμε τη δυνατότητα να το επεξεργαστούμε. Το σκαναρισμένο αρχείο εμφανίζεται στην οθόνη και το αποθηκεύουμε στις σημειώσεις μας.

Συνήθως, το παραπάνω αρχείο βρίσκεται σε μορφή PDF. Πηγαίνουμε στην επεξεργασία του και επιλέγουμε «Signature». Μπορούμε γρήγορα να βάλουμε την υπογραφή μας με το δάχτυλό μας και να την προσθέσουμε στο PDF – μπορούμε επίσης να αυξομειώσουμε το μέγεθός της και να τη βάλουμε ακριβώς στο σημείο που τη χρειαζόμαστε.

@katamogz who already knew these? #iphonehacks #iphonetips #iphonetricks #apple #applehacks #appletricks #appletips #learnontiktok ♬ Me Gusta - Shakira & Anuel AA

TAGS