UPDATE #NOW

4 πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε Drag-and-Drop στο iPhone


JTeam

14 Ιανουαρίου 2022

4 πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε Drag-and-Drop στο iPhone
cottonbro from Pexels
To iOS 15 κάνει τη ζωή μας ευκολότερη

Το iOS 15 κάνει θαύματα. Είναι γεμάτο κρυφά εργαλεία που μπορούν να εκτοξεύσουν την παραγωγικότητα της συσκευής μας και να μας βοηθήσει να εκτελούμε γρηγορότερα τις διαδικασίες ρουτίνας στη δουλειά, κυρίως.

Ένα από τα εργαλεία αυτά είναι το drag-and-drop, το οποίο μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσαμε μόνο στον υπολογιστή. Τώρα πια, έχουμε τη δυνατότητα να «πετάξουμε» πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα σε έγγραφο του Word ή των Google Docs, να αντιγράψουμε ταυτόχρονα τα links από όλες τις καρτέλες του Safari και να οργανώσουμε ευκολότερα την αρχική μας.

Παρακάτω, θα δούμε 4 πράγματα που δεν ξέραμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε drag-and-drop στο iPhone, για να γίνει λίγο πιο απλή η ζωή μας.

Πολλά μηνύματα

Αν θέλουμε να αποθηκεύσουμε μαζικά μηνύματα που μας ήρθαν στο iMessage, μπορούμε να τα κάνουμε drag-and-drop σε άλλα apps, όπως τα Notes. Ναι, πάντα υπάρχει η επιλογή του screenshot, όμως το drag-and-drop μας δίνει τη δυνατότητα να «πειράξουμε» και λίγο αυτά που στείλαμε, σε περίπτωση που θέλουμε να αλλοιώσουμε το νόημα μίας συνομιλίας που θέλουμε να δείξουμε κάπου.

Πολλές εικόνες από το search

Κοιτάμε πολλές φωτογραφίες με κουρέματα και δεν ξέρουμε ποιες να διαλέξουμε; Μπορούμε να τις κάνουμε όλες drag-and-drop και να γλιτώσουμε χρόνο. Μάλιστα, γίνεται και στο Safari και στο Google Chrome.

Εφαρμογές στην αρχική οθόνη

Μπορούμε να οργανώσουμε την αρχική μας οθόνη πανεύκολα, απλώς πιέζοντας παρατεταμένα τα εικονίδια των εφαρμογών και σύροντάς τα στο σημείο που θέλουμε να τα αφήσουμε.

Καρτέλες στο Safari

Αν έχουμε την τάση να ανοίγουμε πολλές καρτέλες και να τις χάνουμε, μπορούμε να πιέσουμε το αντίστοιχο εικονίδιο στο Safari (βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης), να επιλέξουμε τις καρτέλες που μας ενδιαφέρουμε και να τις μεταφέρουμε είτε πιο πίσω, είτε πιο μπροστά.

TAGS