UPDATE #NOW

Family Weekend: 13 προτάσεις διασκέδασης με τα παιδιά


6 Μαρτίου 2022

Family Weekend: 13 προτάσεις διασκέδασης με τα παιδιά
Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη και το διαδίκτυο για να περάσετε δημιουργικές ώρες με την οικογένειά σας το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου 2022.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Παραμονή Αποκριάς και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος ετοιμάζεται για την έναρξη του καρναβαλιού.. Ζητάει από τους βοηθούς του, να βιαστούν και να του ετοιμάσουν τα πράγματά του. Τα όμορφα, εντυπωσιακά και αστραφτερά ρούχα του, το πολύχρωμο μπαστούνι του και φυσικά την μυθική αποκριάτικη κορώνα του. Ξαφνικά εμφανίζεται ο κακός μάγος Μισοαποκριάς και κλέβει την πολυπόθητη χρυση κορώνα του βασιλιά. Tι θα γίνει εάν δεν προλάβει να ξεκινήσει το πάρτυ; Θα εξαφανιστούν για πάντα οι απόκριες;

Διαβάστε την συνέχεια στο monopoli.gr