UPDATE #NOW

«Τίποτα δεν σου δίνεται στο πιάτο»: Η Kate Winslet δίνει συμβουλές στις νεότερες συναδέλφους της


JTeam

8 Μαρτίου 2022

«Τίποτα δεν σου δίνεται στο πιάτο»: Η Kate Winslet δίνει συμβουλές στις νεότερες συναδέλφους της
Instagram/NYTimes
Η Kate Winslet ανυπομονεί να επιστρέψει στην υποκριτική και έχει να δώσει μερικές συμβουλές στις νεότερες συναδέλφους της

Η σπουδαία ηθοποιός πήρε έναν χρόνο off για να είναι με την οικογένειά της και για να αναρρώσει (όπως η ίδια λέει) από τη σειρά "Mare of Easttown". Τώρα όμως ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά της, που τη λατρεύει.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν ηθοποιό από το να είναι σε ένα δωμάτιο γεμάτο ηθοποιούς. Το λαχταρώ». Το επόμενο project της θα είναι μαζί με την Andrea Riseborough, την οποία θαυμάζει και βρίσκει μία ιδιαίτερη ειλικρίνεια σε ό,τι κι αν κάνει. «Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί της σύντομα». Ανυπομονεί επίσης να δουλέψει ξανά με τη Helen Mirren, με την οποία μοιράστηκε μία σκηνή στο "Collateral Beauty" το 2016. «Δεν υπάρχει κανείς σαν αυτή. Είναι τόσο ισχυρή σε ό,τι αναλάβει».

Μετά από δύο δεκαετίες καριέρας, η Kate Winslet είναι πλέον σε θέση να δίνει συμβουλές στις νεότερες γυναίκες συναδέλφους της που ξεκινούν τώρα. Και το έκανε, με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας. «Μην περιμένεις ότι ο κόσμος θα σου χρωστά για κάτι για το οποίο δεν έχεις δουλέψει σκληρά, κυρίως για τον εαυτό σου. Δεν θα σου δοθεί τίποτα στο πιάτο. Απλά συνέχισε να πειραματίζεσαι και να κάνεις εξάσκηση, ακόμα κι αν αυτό γίνεται στο σπίτι».

«Μην κάνεις πρόβα μπροστά στον καθρέφτη. Το μόνο θα πετύχεις είναι να δεις τις εκφράσεις του προσώπου σου. Ξεκίνα από μέσα σου. Μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου αν πάρεις τον ρόλο που ήθελες, απλά συνέχισε. Μην παρατηρείς εξονυχιστικά την εμφάνισή σου. Μόνο εμπόδιο θα γίνει. Απόλαυσέ το. Η υποκριτική είναι ευτυχία».