UPDATE #NOW

Oscars 2022: Το cast του "The Godfather" θα κάνει reunion στην απονομή, για την επέτειο των 50 χρόνων


Κλέλια Φατούρου

19 Μαρτίου 2022

Oscars 2022: Το cast του "The Godfather" θα κάνει reunion στην απονομή, για την επέτειο των 50 χρόνων
TribecaFilmFestival
Το reunion που περιμένουμε να δούμε στα φετινά Όσκαρ

Τα φετινά Όσκαρ έχουν ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον μας, εκτός από τους προφανείς λόγους. Το cast των ταινιών "The Godfather" θα κάνει reunion, μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, στη σκηνή των μεγαλύτερων βραβείων. Η φωτογραφία τους πάντως από το Tribeca Film Festival, το 2017, ήταν μάλλον οιωνός.

Αυτή η τρομερή κίνηση είναι σίγουρα μία προσπάθεια αύξησης των νούμερων, καθ'ό, τι, τα ποσοστά τηλεθέασης είδαν πτωτική πορεία από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Οι διοργανωτές αποφάσισαν ότι φέτος δεν θα δούμε live τις βραβεύσεις 8 κατηγοριών, σε μία προσπάθεια να κάνουν τη βραδιά πιο τηλεοπτική.

Το reunion του cast της πιο θρυλικής σειράς ταιιών είναι μία πολύ καλή ιδέα και ανυπομονούμε όλοι οι fans, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η ταινία, που σκηνοθετήθηκε από τον Francis Ford Coppola κέρδισε Όσκαρ το 1972 και στις 25 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε σε περιορισμένες αίθουσες, το αφιέρωμα "The Godfather: 50 years.

Δεν ξέρουμε αν το μεγάλο reunion θα γίνει προς τιμήν της επετείου ή για τα νούμερα, αλλά το κοινό ενθουσιάστηκε με αυτήν την πληροφορία και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί ακριβώς στις 27 Φεβρουαρίου.