UPDATE #NOW

Η Sienna Miller αναβιώνει την απιστία του Jude Law μέσα από τον νέο της ρόλο και νιώθει κάθαρση


Κλέλια Φατούρου

6 Απριλίου 2022

Η Sienna Miller αναβιώνει την απιστία του Jude Law μέσα από τον νέο της ρόλο και νιώθει κάθαρση
Η Sienna Miller αναβιώνει το σκάνδαλο που έζησε με τον Jude Law, μέσα από τη νέα της σειρά, "Anatomy of a Scandal"

Οι άνω των 30 θυμόμαστε ακόμα το σκάνδαλο της σχέσης του Jude Law με τη Sienna Miller, μάλλον επειδή το ειδύλλιο ξεκίνησε από την ταινία που έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Έβλεπες το "Alfie" και το μόνο που σκεφτόσουν ήταν το πόσο όμορφοι και ταιριαστοί ήταν αυτοί οι δύο. Όπως και έγινε.

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2004 και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς. Το καλοκαίρι που ακολούθησε, η Sienna Miller κλήθηκε να διαχειριστεί την απιστία του Jude Law, που έγινε γνωστή από την νταντά των παιιδών του, η οποία κατέγραφε σε ημερολόγιο κάθε ερωτική τους συνεύρεση. Η νταντά Daisy Wright είχε γνωριστεί με τον Law, σε κάποιο γύρισμα, ενώ έκανε babysitting στα παιδιά και λίγο μετά, απολύθηκε.

Η Daisy έδωσε συνέντευξη και ο ηθοποιός το παραδέχτηκε λίγο αργότερα δημόσια, ζητώντας συγγνώμη από την τότε 23χρονη αρραβωνιαστικά του, Siena Miller. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το 2005, τότε που τα πρωτοσέλιδα αφορούσαν απιστίες και ερωτικά σκάνδα. Η ηθοποιός έπρεπε να διαχειριστεί την απιστία από τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν πολύ ερωτευμένη και να παίζει κάθε βράδυ στο θέατρο, μπροστά σε κοινό 800 ατόμων, που γνώριζαν καλά την ιστορία.

«Ήταν μία από τις δύσκολες στιγμές της ζωής μου και ελπίζω ότι δεν θα ξαναζήσω κάτι ανάλογο. Είχα πληγωθεί πολύ σε δημόσια θέα και έπρεπε να είμαι στο θέατρο 7 μέρες την εβδομάδα», δήλωνε το 2020 η Sienna. Ανέφερε επίσης ότι επηρέασε την ψυχική της υγεία και έχει κενό μνήμης για τις 6 εβδομάδες που ακολούθησαν. Σήμερα όμως πιστεύει ότι αφού κατάφερε να ξεπεράσει κάτι τέτοιο στα 23 της, μπορεί να κάνει τα πάντα. Ωστόσο, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε το 2009, για να χωρίσει το 2011, και η σχέση τους είναι φιλική, χωρίς όμως να έχουν και επαφές. Η Sienna συνεχίζει να νοιάζεται για τον Jude και παραδέχεται ότι το πρώτο διάστημα της σχέσης τους ήταν μαγικό.

Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα και στη νέα σειρά της Miller στο Netflix, με τίτλο "Anatomy of a Scandal" να της θυμίσει όλα όσα πέρασε (με κάποιες διαφορές) πριν απο 17 χρόνια. Στη μεταφορά του βιβλίου της Sarah Vaughan, η Sienna υποδύεται τη Sophie Whitehouse, τη σύζυγο ενός πολιτικού, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό συναδέλφου του, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Η ηθοποιός μίλησε στο Elle UK για τον ρόλο και όλα τα δυσάρεστα συναισθήματα που ανασύρθηκαν. «Η εμπειρία είναι αρκετά κοινή και τα συναισθήματα οικεία. Ο τρόπος όμως αντίδρασης είναι εντελώς αντίθετος από τον δικό μου και με έναν τρόπο ήθελα να δω πώς θα ήταν αν είχα λειτουργήσει διαφορετικά». Ένιωσε ότι η εμπειρία του ρόλου ήταν καθαρτική και ότι τη βοήθησε να αλλάξει την εμπειρία ή να την αντικαταστήσει με κάτι άλλο. Και αυτό είναι ένα σπουδαίο μήνυμα από την ίδια, για όλους τους ανθρώπους που έχουν βιώσει άσχημα πράγματα σε νεαρή ηλικία και που ενδεχομένως θα διαχειρίζονταν διαφορετικά με την εκ των υστέρων γνώση. Και η Sienna Miller είναι ένα παράδειγμα ενός πολύ δυνατού ανθρώπου.

TAGS