UPDATE #NOW

Google Maps: Θα μετράει τα λεφτά για τα διόδια, τα Stop και τα φανάρια- Οι αλλαγές που έρχονται


7 Απριλίου 2022

Google Maps: Θα μετράει τα λεφτά για τα διόδια, τα Stop και τα φανάρια- Οι αλλαγές που έρχονται
Η Google ανακοίνωσε πως ετοιμάζει διάφορες αναβαθμίσεις για την πασίγνωστη εφαρμογή χαρτών της, το Google Maps, προσθέτοντας μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να δείτε πόσο κοστίζουν τα διόδια που θα χρειαστεί να πληρώσετε, πριν ξεκινήσετε ένα ταξίδι

Μεγάλες αλλαγές που αναμένεται να βοηθήσουν πολλούς ανθρώπους, ετοιμάζει όπως όλα δείχνουν η Google. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει διάφορες αναβαθμίσεις για την πασίγνωστη εφαρμογή χαρτών της, το Google Maps, προσθέτοντας μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να δείτε πόσο κοστίζουν τα διόδια που θα χρειαστεί να πληρώσετε, πριν ξεκινήσετε ένα ταξίδι.

Αρχικά το εν λόγω χαρακτηριστικό θα κάνει το ντεμπούτο του στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ινδία, στην Ινδονησία και στην Ιαπωνία μέσα στον Απρίλιο, με δεδομένα για περίπου 2,000 δρόμους με διόδια στις συγκεκριμένες χώρες. Έτσι, λοιπόν, μέσα από τις νέες επιλογές διοδίων του Google Maps, ο χρήστης θα μπορεί να δει πόσα θα πρέπει να πληρώσει αθροιστικά σε όλους τους σταθμούς διοδίων που υπάρχουν στην προτεινόμενη διαδρομή. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.