UPDATE #NOW

Από το «Pet Sematary» μέχρι το «Firestarter»: Τα καλύτερα remake ταινιών και σειρών βασισμένα στα βιβλία του Stephen King


JTeam

14 Μαΐου 2022

Από το «Pet Sematary» μέχρι το «Firestarter»: Τα καλύτερα remake ταινιών και σειρών βασισμένα στα βιβλία του Stephen King
Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Firestarter» του Keith Thomas, συγκεντρώσαμε όλα τα γνωστά remake, βασισμένα στα βιβλία του Stephen King.

Η νέα ταινία «Firestarter» (στα ελληνικά «Πύρινη Οργή») βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King και σε σκηνοθεσία του Keith Thomas μόλις έκανε πρεμιέρα στις 12 Μαΐου κι έτσι αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλα τα γνωστά remake ταινιών και σειρών που βασίζονται στο έργο του King. Δεν εννοούμε δηλαδή κάθε ταινία που έχει βασιστεί σε ιστορία του – πιθανώς δεν θα τελειώναμε ποτέ με αυτή τη λίστα – αλλά όσες ταινίες έγιναν μια φορά κι έπειτα γυρίστηκαν ξανά, είτε ως ταινίες, είτε ως μίνι σειρές για την τηλεόραση.

«Firestarter»

Πλοκή: Ξεκινώντας από την τελευταία που κυκλοφορεί ήδη στις αίθουσες, η ιστορία ακολουθεί ένα κορίτσι 11 χρονών, την Charlie, η οποία διαθέτει μοναδικές πυροκινητικές ικανότητες που προκαλούνται από πόνο ή θυμό. Ο πατέρας της, ο Andy, της έχει μάθει διάφορους τρόπους για να εκτονώνει την ενέργειά της αλλά όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τιθασεύσει τις δυνάμεις αυτές. Ο Andy με την μητέρα της Charlie, την Vicky, θα προσπαθήσουν να τη σώσουν από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία που χρόνια τους κυνηγάει καθώς θέλει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της ως όπλο μαζικής καταστροφής. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.