UPDATE #NOW

Το trailer του Mission Impossible 7: Dead Reckoning είναι από μόνο του η καλύτερη action movie της χρονιάς


Κλέλια Φατούρου

23 Μαΐου 2022

Το trailer του Mission Impossible 7: Dead Reckoning είναι από μόνο του η καλύτερη action movie της χρονιάς
Ο Tom Cruise επιστρέφει με τις Επικίνδυνες Αποστολές και το trailer είναι εντυπωσιακό

Πάνω που συνήλθαμε από το sequel του Top Gun και την αποθέωση του Tom Cruise στο Φεστιβάλ των Καννών, ο ηθοποιός επανέρχεται με τη σειρά action ταινιών που τον καθιέρωσε στο μυαλό μας. Το Mission Impossible.

To trailer της 7ης κατά σειρά ταινίας έχει part one, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον CinemaCon τον Απρίλιο, ακολούθησε η προβολή στις Κάννες και θα την απολαύσουμε στους κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου 2023.

Να πούμε κάπου εδώ ότι ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie είναι ο ίδιος συνεργάτης του Tom Cruise από το Top Gun: Maverick και αυτό λέει πολλά. Στο cast, είναι σταθερά μαζί του Ving Rhames αλλά και ο Simo Pegg, από το 3ο μέρος και μετά. Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι: Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Pom Klementieff, Vanessa Kirby, Cary Elwes, Shea Whigham, Indira Varma, Esai Morales, Mark Gatiss και Rob Delaney.

Ένταση, περιπέτεια, ειδικά εφέ και ένας Tom Cruise που είναι, κλασικά, ο κασκαντέρ του εαυτού του. Σου αρέσει δεν σου αρέσει, δεν γίνεται να μην παραδεχτείς ότι είναι ο μετρ των action movies, κυνηγά πάντα το τέλειο αποτέλεσμα και δεν το βάζει κάτω με τίποτα, παρά τα 60 του χρόνια. Ραντεβού στους κινηματογράφους.