UPDATE #NOW

Stranger Things: Το Netflix μόλις αποκάλυψε τα πρώτα οκτώ λεπτά της πολυαναμενόμενης 4ης σεζόν


JTeam

21 Μαΐου 2022

Stranger Things: Το Netflix μόλις αποκάλυψε τα πρώτα οκτώ λεπτά της πολυαναμενόμενης 4ης σεζόν
Το sneak preview έρχεται λίγο πριν από την πρεμιέρα την επόμενη Παρασκευή.

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας, γιατί κατευθυνόμαστε στο Hawkins της Ιντιάνα: Το Netflix μοιράστηκε σήμερα τα πρώτα οκτώ λεπτά της πολυαναμενόμενης τέταρτης σεζόν του Stranger Things. Το sneak preview έρχεται λίγο πριν από την πρεμιέρα την επόμενη Παρασκευή.

Εδώ, γυρίζουμε το ρολόι πίσω στο 1979 και ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις εσωτερικές λειτουργίες των Εθνικών Εργαστηρίων Hawkins, όπου η Eleven (Μίλι Μπόμπι Μπράουν) δραπέτευσε για πρώτη φορά πολύ πίσω στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Σε όλες τις αίθουσες του εργαστηρίου υπάρχουν ομάδες παιδιών με νοσοκομειακές ρόμπες, ξυρισμένα κεφάλια και αριθμούς σημειωμένους στους καρπούς τους — ακριβώς όπως η Eleven όταν την πρωτογνωρίσαμε.

Αλλά καθώς ο Δρ. Μπρένερ (Μάθιου Μόνταιν) ξεκινά τις συνήθεις εξετάσεις του στο Τεν, το νεαρό υποκείμενο της δοκιμής ανιχνεύει την καταστροφή που εκτυλίσσεται στο εργαστήριο Hawkins - και ένα γνώριμο πρόσωπο φαίνεται ιδιαίτερα ένοχο για τον όλεθρο.


Εάν η αναμονή τριών ετών μεταξύ της σεζόν 3 και 4 σας έχει κάνει να αισθάνεστε ανυπομονησία, μην φοβάστε: Το Netflix μοιράστηκε επίσης σήμερα ότι η επόμενη σεζόν των εννέα επεισοδίων θα είναι περίπου 13 ώρες, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη σεζόν . Ενώ τα περισσότερα επεισόδια θα έχουν διάρκεια περίπου 75 λεπτών, το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 85 λεπτών, και το τελευταίο επεισόδιο είναι περίπου δυόμισι ώρες.

Τα πρώτα επτά επεισόδια της 4ης σεζόν του Stranger Things θα βγουν στο Netflix στις 27 Μαΐου, με τα δύο τελευταία επεισόδια να ακολουθούν την 1η Ιουλίου.

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά του Stranger Things. Οι Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink και Gaten Matarazzo ήταν υπέρλαμπροι, πανέμορφοι, εντυπωσιακοί (και ενήλικοι, θα επαναλάβουμε), ενώ στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν παρευρέθηκε ολόκληρο το cast της επιτυχημένης σειράς.