UPDATE #NOW

Stranger Things: Το επικό trailer του φινάλε υπόσχεται ένταση (και απαντήσεις)


JTeam

12 Απριλίου 2022

Stranger Things: Το επικό trailer του φινάλε υπόσχεται ένταση (και απαντήσεις)
Η σειρά φαντασίας φτάνει προς το τέλος της και το trailer μας προετοιμάζει για μεγάλες συγκινήσεις

Όταν οι δημιουργοί της σειράς "Stranger Things", Duffer Brothers, έλεγαν ότι αυτός ο κύκλος θα μπει σε εδάφη ταινίας τρόμου, δεν αστειεύονταν.

Το πρώτο μέρος του 4ου κύκλου έχει trailer και έχει τρομακτική ένταση. Η ατρόμητη Eleven προειδοποιείται από τον Δρ. Sam Owens ότι «έρχεται πόλεμος. Φοβάμαι ότι οι φίλοι στο στο Hawkins είναι στο μάτι του κυκλώνα. Χωρίς εσένα, δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο».

Η επίσημη περιγραφή του τελευταίου κύκλου

Έχουν περάσει 6 μήνες από την μάχη του Starcourt, η οποία επέφερε τρόμο και καταστροφή στο Hawkins. Παλεύοντας με το μετά, η παρέα των φίλων χωρίζεται για πρώτη φορά και η ανακάλυψη των πολύπλοκων καταστάσεων του λυκείου, δεν διευκολύνει τα πράγματα. Σε μία ευάλωτη εποχή, μία νέα και τρομακτική υπερφυσική απειλή αναδύεται, παρουσιάζοντας ένα φριχτό μυστήριο που, αν λυθεί, θα δώσει επιτέλους ένα τέλος στον τρόπο του Upside Down.

Όπως ήδη γνωρίζαμε, το μεγάλο φινάλε θα έρθει σε 2 μέρη. Το πρώτο στις 27 Μαίου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου. Στον 4ο κύκλο, δεν θα δούμε μόνο το Hawkins, αλλά και Καλιφόρνια και Ρωσία.

Η υπερφυσική μυθολογία των Stranger Things θα ξετυλιχθεί περισσότερο από ποτέ. «Σε κάθε κύκλο, απλώς ξεφλουδίζουμε μερικές στρώσεις από το κρεμμύδι. Τώρα όμως θέλαμε να μπούμε μέσα και να δώσουμε μερικές απαντήσεις. Με 9 σενάρια, περισσότερες από 800 σελίδες, περίπου 2 χρόνια γυρισμάτων, χιλιάδες λήψεις ειδικών οπτικών εφέ και το διπλάσιο μέγεθος, συγκριτικά με τους προηγούμενος κύκλους, το season 4 είναι σίγουρα η μεγαλύτερη πρόκληση αλλά και ανταμοιβή για εμάς», δήλωναν πρόσφατα οι δημιουργοί της σειράς». Αποκάλεσαν τον 4ο κύκλο «Κύκλο Game of Thrones», εξαιτίας του πλήθους των χαρακτήρων που θα δούμε σε διαφορετικές τοποθεσίες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να δούμε νέες σειρές spin off.

TAGS