CELEBRITIES

H Millie Bobby Brown για τη σεξουαλικοποίησή της από τα media: «Είναι παράδειγμα του τι συμβαίνει στα κορίτσια»


JTeam

14 Απριλίου 2022

H Millie Bobby Brown για τη σεξουαλικοποίησή της από τα media: «Είναι παράδειγμα του τι συμβαίνει στα κορίτσια»
H ηθοποιός έγινε 18 πριν δύο εβδομάδες και μιλά για το πώς άλλαξε η στάση των άλλων απέναντί της

H Millie Bobby Brown εμφανίστηκε στο podcast Guilty Feminist και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο τα media τη σεξουαλικοποίησαν από τη στιγμή που έκλεισε τα 18. Ήταν μόλις 12 όταν έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Stranger Things και ένιωσε λες και τα μέσα ενημέρωσης περίμεναν υπομονετικά να ενηλικιωθεί, για να την παρουσιάσουν σαν αντικείμενο.

«Κάθε 18χρονο προσπαθεί να μάθει να είναι ενήλικο και να έχει σχέσεις και φιλίες και να είναι συμπαθές και να ταιριάξει κάπου», δήλωσε. «Είναι πολύ όλο αυτό, παλεύεις να βρεις τον εαυτό σου. Η μοναδική διαφορά είναι πως, προφανώς, εγώ το κάνω δημόσια, οπότε γίνεται δύσκολο να το διαχειριστώ».

«Σίγουρα με σεξουαλικοποιούν περισσότερο τις δύο τελευταίες εβδομάδες, που έχω κλείσει τα 18 – φυσικά και βλέπω διαφορά στον τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφέρονται και το πώς ο Τύπος και τα social media αντέδρασαν στην ενηλικίωσή μου».

«Θεωρώ ότι δε θα έπρεπε να αλλάξει τίποτα, αλλά είναι αηδιαστικό και αληθινό. Είναι ένα πολύ καλό δείγμα του τι συμβαίνει στον κόσμο και πώς τα νέα κορίτσια σεξουαλικοποιούνται. Αυτό αντιμετωπίζω – αλλά το αντιμετώπιζα από πάντα».

Για να μας δώσει να καταλάβουμε καλύτερα την κατάσταση, μίλησε για την εποχή που τα media τη «σταύρωσαν» στα 16 της, επειδή απλώς φόρεσε μία τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ σε απονομή βραβείων.

«Σκέφτηκα, “Θεέ μου, γι’ αυτό μιλάμε τώρα; Πρέπει να μιλάμε για τους απίστευτους ανθρώπους που ήταν στα βραβεία”».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.