CELEBRITIES

Η Millie Bobby Brown έγινε Barbie για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της (και το αγόρι της Ken)


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2022

Η Millie Bobby Brown έγινε Barbie για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της (και το αγόρι της Ken)
Instagram/@Millie Bobby Brown
Τα γενέθλιά μας είναι σημαντικά και όλοι αναζητάμε τρόπους να τα γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά κάθε χρόνο. Η Millie Bobby Brown μας έδωσε μια καλή ιδέα.

Η νεαρή ηθοποιός έκλεισε τα 18 της χρόνια και πλέον ως ενήλικη αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα θεματικό party που τις ξυπνά παιδικές μνήμες αφού εμπνεύστηκε από την αγαπημένη της, Barbie. Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» κάλεσε τα αγαπημένα της πρόσωπα και διασκέδασαν στο Λονδίνο τα γενέθλια της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια σειρά φωτογραφίες που δείχνουν τόσο την δική της μεταμφίεση όσο και του αγαπημένου της. Η ίδια ποζάρει με ξανθά μακριά μαλλιά και ένα ιδιαίτερο φόρεμα από το brand «Annie’s Ibiza» και δίπλα της στεκόταν ο σύντροφός της Jake Bongiovi, ο οποίος εμφανίστηκε ως Ken.

«Γεια σου Ken», έγραψε στην λεζάντα, επιβεβαιώνοντας τις θεωρίες των followers πως το ζευγάρι έχει μεταμφιεστεί σε Barbie και Ken.

Jenny.Gr

Η ηθοποιός και ο γιος του Jon Bon Jovi είναι μαζί τον τελευταίο έναν χρόνο και πλέον δεν διστάζουν να μοιραστούν με τους fans τους καθημερινές στιγμές από την κοινή τους ζωή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.