UPDATE #NOW

iPhone: Το νέο χαρακτηριστικό που σου επιτρέπει να κάνεις edit και unsend σε μηνύματα που έχεις ήδη στείλει


JTeam

8 Ιουνίου 2022

iPhone: Το νέο χαρακτηριστικό που σου επιτρέπει να κάνεις edit και unsend σε μηνύματα που έχεις ήδη στείλει
To πιο πρόσφατο update στα iPhone θα σου φανεί πολύ χρήσιμο

Πόσες φορές σου έχει τύχει να στείλεις ένα μήνυμα που αργότερα μετάνιωσες πικρά; Το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό στα iPhone μόλις έφτασε και δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας ή ανάκλησης (edit και unsend) πρόσφατων μηνυμάτων μέσω iMessage, όπως ανακοινώθηκε σε event της Apple την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον software engineering senior VP, Craig Federighi: «Προσθέτουμε τρία από τα πιο πολυπόθητα χαρακτηριστικά στα μηνύματα. Έχετε στείλει ποτέ κάποιο μήνυμα που αργότερα μετανιώσατε; Αν ναι, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γιατί τώρα, μπορείτε να κάνετε edit σε οποιοδήποτε μήνυμα έχετε μόλις στείλει. Οπότε ενδεχομένως κάποια αμήχανα τυπογραφικά, θα αποτελούν πλέον παρελθόν».

Η δυνατότητα να κάνεις edit ή unsend σε ένα κείμενο θα είναι διαθέσιμη για 15' αφότου το μήνυμα σταλεί στον παραλήπτή του ενώ οι χρήστες θα μπορούν να επαναφέρουν κείμενα μέχρι και 30 μέρες αφού τα έχουν στείλει. Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να τα μαρκάρεις σαν μη απεσταλμένα ώστε να μπορείς να επιστρέψεις αργότερα σε αυτά.

Το πολυαναμενόμενο update θα γίνει πραγματικότητα το φθινόπωρο μέσα από το iOS 16 της Apple και υπόσχεται να μη μας κάνει να αισθανθούμε ξανά αμηχανία μπροστά από τις οθόνες μας.

TAGS