UPDATE #NOW

Κακοκαιρία Genesis: Έφτασε και στην Αττική - Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική


JTeam

11 Ιουνίου 2022

Κακοκαιρία Genesis: Έφτασε και στην Αττική - Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
eurokinissi
Σε πλήρη ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) με την κακοκαιρία Genesis να έχει φτάσει πλέον και στην Αττική - Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας

Συνεχίζει να σφυροκοπά τη χώρα η κακοκαιρία Genesis, ενώ καταιγίδα έχει ξεσπάσει από τις 12:00 το μεσημέρι και στην Αττική. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες που από το πρωί εκδηλώνονται κυρίως σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, σταδιακά θα ενισχυθούν και θα επηρεάσουν όλη τη χώρα.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ισχυρότερα στα βόρεια ηπειρωτικά, όπου και υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων, ενώ από το μεσημέρι στην Πίνδο και στην Ανατολική Στερεά. Εξασθένηση και περιορισμός τους αναμένεται από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, όμως τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής κυρίως στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, στις Σποράδες, στις παράκτιες περιοχές της Θεσσαλίας και στην Εύβοια. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.