UPDATE #NOW

Τι φανερώνει για το χαρακτήρα σου ο τρόπος που κρατάς το κινητό σου


JTeam

13 Ιουνίου 2022

Χέρι με κινητό
Pexels.com
Εσείς πως κρατάτε το κινητό σας;

Αν κρατάμε το κινητό μας με ένα ή δύο χέρια, στις παλάμες ή στα δάχτυλα, δείχνει πολλά για την προσωπικότητά μας. Από την παρακάτω εικόνα διαλέξτε πώς κρατάτε εσείς το κινητό σας και κάντε scroll down για να δείτε τι δείχνει αυτό για εσάς.

πώς κρατάς το κινητό σου

Αν κρατάτε το κινητό σας με τον τρόπο 1

Αν κρατάτε το κινητό σας μόνο με το ένα χέρι και χρησιμοποιείτε μόνο τον αντίχειρα στην οθόνη, είστε ξέγνοιαστη, χαρούμενη και σίγουρη για τον εαυτό σας. Δεν παραπονιέστε για τίποτα και αποδέχεστε ότι η ζωή φέρει στο δρόμο σας. Μπορείτε να πάρετε ρίσκα αν χρειαστεί και να βγείτε από το comfort zone σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Αν και αυτός ο τρόπος σκέψης μπορεί να φέρει επαγγελματική επιτυχία, στις προσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είστε προσεκτικές και λιγότερο επιπολαίες, για να μην δώσετε την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεστε για τα κοντινά σας πρόσωπα.

Αν κρατάτε το κινητό σας με τον τρόπο 2

Αν κρατάτε το κινητό σας και με τις δύο παλάμες, είστε σοφή, πρακτική και έχετε καλό ένστικτο. Έχετε ενσυναίσθηση και συναισθηματική νοημοσύνη και νοιάζεστε για τους άλλους. Τα χαρακτηριστικά αυτά σας βοηθάνε να καλλιεργήσετε εύκολα προσωπικές σχέσεις, αλλά πρέπει να μάθετε να παίρνετε τα πράγματα σιγά σιγά και να μην εμπιστεύεστε αμέσως όποιον γνωρίζετε γιατί μπορεί να σας εξαπατήσει.

Αν κρατάτε το κινητό σας με τον τρόπο 3

Αν κρατάτε το κινητό σας με τα δάχτυλα και των δύο χεριών, έχετε την ικανότητα να αναλύετε γρήγορα καταστάσεις και να βρίσκετε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Πιστεύετε ότι επιβιώνει πάντα ο ικανότερος και γι’ αυτό μαθαίνετε όσες περισσότερες δεξιότητες μπορείτε. Είστε ένα ευχάριστο άτομο με πολλή ενέργεια, αλλά πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πείσετε τους άλλους ότι το ενδιαφέρον σας είναι ειλικρινές.

Αν κρατάτε το κινητό σας με τον τρόπο 4

Αν κρατάτε το κινητό σας με το ένα χέρι και χρησιμοποιείτε όλα τα δάχτυλα του άλλου χεριού όταν χειρίζεστε την οθόνη, είστε δημιουργική και κατά πάσα πιθανότητα ασχολείστε με τις τέχνες. Φορτίζετε τις μπαταρίες σας κάνοντας σόλο δραστηριότητες, αν και είστε εξωστρεφής στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Στις προσωπικές σας σχέσεις όμως περιμένετε να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα.