UPDATE #NOW

Η ζωή της Amy Winehouse θα γίνει ταινία από τη σκηνοθέτη του 50 Shades of Grey


Κλέλια Φατούρου

12 Ιουλίου 2022

Η ζωή της Amy Winehouse θα γίνει ταινία από τη σκηνοθέτη του 50 Shades of Grey
Instagram/GQSpain
Έρχεται επιτέλους, η ταινία για τη ζωή της που περιμένουμε εδώ και 10 χρόνια

Η αλήθεια είναι ότι άργησε πολύ να υλοποιηθεί αυτό το project. Από το 2011, όταν η Amy Winehouse έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών, το Hollywood προσπαθεί να κάνει τη ζωή της ταινία.

Αυτή η ώρα έφτασε και το "Back to Black", όπως φημολογείται ότι είναι ο τίτλος, θα σκηνοθετηθεί από τη Sam Taylor-Johnson, τον άνθρωπο που μας έδωσε το 50 Shades of Grey. Το σενάριο αναλαμβάνει ο Matt Greenhalgh και η παραγωγή ανήκει στο Studiocanal.

Όπως καταλαβαίνετε, θα δούμε τη σύντομη ζωή της Amy Winehouse, τη μεγάλη επιτυχία, τις εξαρτήσεις και τον θάνατο που ήρθε τόσο πρόωρα. Από τον Ιούλιο του 2011, έχουν υπάρχει αρκετές προσπάθειες που έχουν ως στόχο να αιχμαλωτίσουν την κληρονομιά της. Το μόνο project που είδαμε ήταν το ντοκιμαντέρ "Amy", το 2015, που κέρδισε το Όσκαρ στην κατηγορία του και έφτασε τα 23 εκατ. δολάρια στο box office.

Το Back to Black έχει την πλήρη στήριξη των ανθρώπων της Amy Winehouse και η σκηνοθέτιδα έχει εμπειρία από μουσική. Έχει συνεργαστεί με τον Elton John και τον The Weekend για βιντεοκλίπ τους αλλά, κυρίως, είχε πάθος για τη δημιουργία αυτής της ταινίας, και γνώριζε καλά τη μουσικό.

«Δεν θα με πείραζε να στοιχηματίσω ότι θα υποδυθεί την Amy μία σχετικά άγνωστη Αγγλίδα ηθοποιός που θα μοιάζει εμφανισιακά στην κόρη μου», είχε δηλώσει ο πατέρας της το 2018, όταν υπήρχαν οι φήμες ότι η Lady Gaga θα αναλάβει τον ρόλο. «Αυτό που θέλουμε είναι κάποια που θα ερμηνεύσει όλα όσα ήταν η Amy. Αστεία, υπέροχη, γοητευτική, απαίσια. Είναι σημαντικό να βρούμε τα σωστά άτομα που θα το πετύχουν». Κα μάλλον έφτασε αυτή η στιγμή.