UPDATE #NOW

Ο Bradley Cooper είναι (πάλι) αγνώριστος ως Leonard Bernstein, στα γυρίσματα του Maestro


Κλέλια Φατούρου

12 Ιουλίου 2022

Ο Bradley Cooper είναι (πάλι) αγνώριστος ως Leonard Bernstein, στα γυρίσματα του Maestro
Jason Howard/Bauer-Griffin/GC Images
Άλλη μία σοκαριστική μεταμόρφωση του Bradley Cooper για την ταινία Maestro

Ο Bradley Cooper πραγματοποιεί ένα μεγάλο του όνειρο και η ταινία Maestro, για τη ζωή του σπουδαίου συνθέτη Leonard Bernstein, ολοκληρώνει σιγά σιγά τα γυρίσματά της.

«Είχα πάθει εμμονή και είχα ζητήσει μία μπαγκέτα από τον Άγιο Βασίλη όταν ήμουν 8. Άκουγα τη μουσική, την ερωτευόμουν και προσπαθούσα να μάθω κάθε σημείο ενός κομματιού, όπως το κονσέρτο βιολιού για το Opus 35 του Τσαικόφσκι», είπε ο ηθοποιός για το παιδικό του όνειρο να γίνει μαέστρος.

O Cooper υποδύεται τον Bernstein σε διάφορες χρονικές φάσεις της ζωής του, και η αλήθεια είναι ότι έχουμε ήδη δει τη σοκαριστική μεταμόρφωση του πρωταγωνιστή, σε προχωρημένη ηλικία.

Η νέα όμως φωτογραφία δεν προδίδει σε καμία περίπτωση το ποιος είναι, και απλώς τον αναγνωρίζουμε επειδή αγκαλιάζει τη συμπρωταγωνίστριά του, Carey Mulligan. Το μαυρισμένο δέρμα, τα άσπρα μαλλιά και τα προσθετικά στο πρόσωπο.

Ο σπουδαίος συνθέτης του West Side Story (1957) είχε μία έντονη ζωή και η ταινία Maestro εξερευνά «την πολύπλοκη αγάπη του Leonard και της συζύγου του Felicia Montealegre, από τη μέρα που γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι, το 1946, τον αρραβώνα τους, μέχρι τον γάμο που κράτησε 25 χρόνια και τα 3 παιδιά τους».