UPDATE #NOW

Maestro: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Bradley Cooper στην ταινία που σκηνοθετεί για τη ζωή του Leonard Bernstein


Κλέλια Φατούρου

31 Μαΐου 2022

Maestro: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Bradley Cooper στην ταινία που σκηνοθετεί για τη ζωή του Leonard Bernstein
Twitter/Netflix Film
Η απίστευτη μεταμόρφωση του Bradley Cooper για τις ανάγκες της ταινίας του, Maestro

Ο Bradley Cooper ήθελε απλώς να πρωταγωνιστήσει, να σκηνοθετήσει και να γράψει μία ταινία για τη ζωή του σπουδαίου συνθέτη του Broadway, Leonard Bernstein. Και τα κατάφερε.

Η ταινία Maestro λοιπόν έχει τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και η μεταμόρφωση του ηθοποιού είναι εντυπωσιακή. Ο Bradley Cooper υποδύεται τον Bernstein σε ένα διάστημα 30 χρόνων, τη σύζυγό του, Felicia Montealegre ερμηνεύει η Carey Mulligan, ενώ το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι Matt Bomer και Maya Hawke.

Jenny.Gr
Twitter/Netflix Film

Το fun fact της ταινίας όμως είναι ότι ο βασικός υποψήφιος σκηνοθέτης (εδώ και χρόνια) για το Maestro, ήταν ο Steven Spielberg. Ήταν η εποχή όπου ο Cooper είχε μόλις γυρίσει το A Star is Born και τότε ενδιαφερόταν περισσότερο για τη σκηνοθεσία. «Είπα στον Spielberg ότι πάντα ένιωθα ότι μπορούσα να παίξω έναν μαέστρο αλλά θα ήθελα να ψάξω το υλικό περισσότερο, προκειμένου να το σκηνοθετήσω και να το γράψω. Ήταν αρκετά ευγενής ώστε να μου το επιτρέψει και αυτό έκανα τα τελευταία 4 (και βάλε) χρόνια».

Jenny.Gr

Τελικά ο Bradley Cooper έπεισε τον σκηνοθέτη όταν του έδειξε την αρχική εκδοχή της ταινίας A Star is Born. Ο Scorsese σηκώθηκε από τη θέση του, ο Cooper νόμιζε ότι πηγαίνει στην τουαλέτα, αλλά ο σκηνοθέτης τον πλησίασε και του φώναξε σε μία γεμάτη αίθουσα «Θα σκηνοθετήσεις τον Maestro γαμώτο!». Ο επικεφαλής των ταινιών σε παγκόσμια κλίμα του Netflix, Scott Stuber, ανέφερε ότι έχει γίνει πολλή δουλειά στο μακιγιάζ και στον πετύχουν τη φωνή του συνθέτη.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω κάποιον τόσο βαθιά συγκεντρωμένο στο να δημιουργήσει μία ιστορία που σημαίνει πολλά για τον ίδιο. Και η Carey Mulligan είναι μία απίστευτη ηθοποιός». Και φτάνουμε στο σήμερα, με το Netflix να μας δίνει υλικό από τα γυρίσματα, με την ταινία να αναμένεται κάποια στιγμή το 2023.

Jenny.Gr
Twitter/Netflix Film