UPDATE #NOW

Don't Worry Darling: Το νέο trailer του ερωτικού θρίλερ είναι γεμάτο τρόμο και χάος


Κλέλια Φατούρου

22 Ιουλίου 2022

Don't Worry Darling: Το νέο trailer του ερωτικού θρίλερ είναι γεμάτο τρόμο και χάος
Το καινούριο trailer του Don't Worry Darling σου κόβει την ανάσα

«Το χάος είναι μία πολύ άσχημη λέξη», λέει ο χαρακτήρας του Chris Pine στο νέο trailer του ερωτικού θρίλερ. Κι όμως, περιγράφει άψογα αυτό που θα δούμε σύντομα στους κινηματογράφους, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Olivia Wilde.

Η δεύτερη ταινία της ηθοποιού ακολουθεί τη ζωή ενός νεαρού ζευγαριού τη δεκαετία του '50, που φαίνεται να ζει έναν μεγάλο έρωτα, ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής. Εκείνος δουλεύει, εκείνη την περιμένει στο σπίτι, μαγειρεύει, κάνει τις δουλειές και φροντίζει να είναι χαρούμενος. Μέχρι που ο Jack και η Alice μετακομίζουν σε ένα προάστιο, που λέγεται Victory, και που έχει δημιουργήσει το διεστραμμένο μυαλό του Frank (Chris Pine).

Η ευτυχία μετατρέπεται γρήγορα σε χάος, με εικόνες που δείχνουν αυτοκτονίες, πνιγμό από μεμβράνη και προσπάθεια απόδρασης της Alice. «Η ζωή είναι τέλεια, και οι ανάγκες των κατοίκων καλύπτονται απόλυτα από την εταιρία. Το μόνο που ζητά σε αντάλλαγμα είναι την απόλυτη αφοσίωση στον σκοπό της Victory. Αλλά όταν εμφανίζονται ρωγμές στο ειδυλλιακό τοπίο, η Alice αμφισβητεί την κατάσταση και εκθέτει αυτά που συμβαίνουν στον παράδεισο», είναι η επίσημη περιγραφή της ταινίας.

Το Don't Worry Darling έχει ήδη πολύ μεγάλο buzz, επειδή η Olivia Wilde σκηνοθετεί τον αγαπημένο της Harry Styles αλλά και επειδή οι ερωτικές σκηνές είναι ρεαλιστικές. Το cast συμπληρώνουν οι Gemma Chan, KiKi Layne, Nick Kroll, Kate Berlant, Sydney Chandler, Asif Ali και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες, μετά το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.