UPDATE #NOW

Ο Mike Tyson κατηγορεί το Hulu ότι του έκλεψε τη ζωή για να κάνει τη σειρά "Mike"


Κλέλια Φατούρου

8 Αυγούστου 2022

Ο Mike Tyson κατηγορεί το Hulu ότι του έκλεψε τη ζωή για να κάνει τη σειρά "Mike"
Instagram/Mike Tyson
Η σειρά του Hulu για τη ζωή του Mike Tyson τον βρίσκει εντελώς αντίθετο

Η πλατφόρμα Hulu ετοιμάζει μίνι σειρά για τη ζωή και την καριέρα του μεγαλύτερου πρωταθλητή πάλης, Mike Tyson, αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι ούτε συμφωνεί αλλά ούτε και πληρώθηκε έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η σειρά που φέρει το όνομά του.

«Μην αφήσετε το Hulu να σας ξεγελάσει. Δεν υποστηρίζω την ιστορία τους για τη ζωή μου. Έχουμε 2022 και όχι 1822. Μου έκλεψαν τη ζωή και δεν με πλήρωσαν. Οι παραγωγοί της πλατφόρμας με βλέπουν σαν έναν νέγρο που μπορούν να πουλήσουν σε δημοπρασία», έγραψε στο Instagram ενώ σε άλλη ανάρτηση, μας ενημερώνει ότι το Hulu προσέφερε εκατομμύρια δολάρια στον Πρόεδρο του Υπέρτατου Πρωταθλήματος Πάλης, Dana White για να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Ο Mike Tyson υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος δεν τα δέχτηκε και δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα έχει κάνει για τη φιλία τους.

Η μίνι σειρά δημιουργήθηκε από τους Steven Rogers και Karin Gist, με πρωταγωνιστή τον Trevante Rhodes από το οσκαρικό Moonlight. Θα εξερευνήσει τα ups and downs της ζωής του Tyson, «από το πώς ήταν λατρεμένος παγκόσμιος αθλητής που έγινε παρίας και πάλι πίσω». Θα δούμε επίσης στιγμές από τον γάμο του με τη Robin Givens, η οποία τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία.

«Η σειρά δεν θέλει να δοξάσει τη ζωή του, ούτε να τον αντιμετωπίσει ως ήρωα ή κακό. Ο σκοπός μας είναι να πάρουμε μία αρκετά πολύπλοκη και αμφιλεγόμενη φιγούρα και να δούμε γιατί αποθεώθηκε αλλά και πώς ένας άνθρωπος δεν είναι μόνο ένα πράγμα», δήλωσε πρόσφατα ο Gist. Οι δημιουργοί ωστόσο ελπίζουν ότι θα αλλάξει γνώμη όταν δει τη σειρά που έχουν φτιάξει.

«Ως άνθρωπος που διηγείται ιστορίες, δεν μου αρέσει να βασίζομαι μόνο σε μία πηγή. Θέλω να κάνω έρευνα, να συλλέγω διαφορετικές ιστορίες και να συνθέτω μία ιστορία». είπε σε πάνελ ο Rogers αν και ο Tyson τον αποκαλεί ψεύτη. «Λένε ότι είναι η εξερεύνηση για τη ζωή ενός μαύρου άντρα, ενώ πρόκειται για εκμετάλλευση». Η αλήθεια πάντως είναι ότι το trailer είναι τρομερά ενδιαφέρον, συμμετέχει ο Harvey Keitel και στις 25 Αυγούστου, θα δούμε το αποτέλεσμα στη μικρή οθόνη.